Artistik Bilardo'nun  2 Etap Şampiyonu Hacı Arap Yaman

Türkiye Bilardo Federasyon'un faaliyet programında yer alan Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 12/13/14/15 .05.2022 tarihleri arasında İzmir Atatürk Bilardo tesislerinde yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Dört gün devam eden şampiyonaya Türkiye’de, bir çok başarılara imza atmış  12 bilardocular  yarışma alanında hazır bulundular. Artistik bilardonun duayenleri  turnuva öncesi sıkı, disiplinli ve yorucu çalışma sonucu kazandıkları bilgilerini   masada tüm hünerlerini sergileyerek istedikleri hedeflere ulaşmak için  çekişmeli maçlarda  istakalarını konuşturdular. Artistik Bilardo UMB tarafından kabul edilmiş sentetik malzemeden yapılmış toplarla oynanıyor. Artistik Bilardoda10 figür 10 setlere bölünmüş olup setlerin zorluk derecesi ve her biri 75 puan içermektedir.

 Artistik Bilardonun bu kadar kolay gibi göründüğü sanılan gerçekte çok çalışması ve bir futbol sporu kadar ağır ve yorucu olduğunu bire bir izleyiciler yaşadıkları heyecanlarla yarışmacılara destek verdiler. Her figüre yapılan atışlardaki farkındalıklar izleyicileri büyüledi ve göz doldurdular. Yarışma sonucunda üstün başarı göstererek Artistik Bilardonun 1.Hacı Arap Yaman,2.Barış Çin,3.Mehmet Sezer ve Serdar Gümüş kazanmışlardır

Türkiye Federasyonu As Başkanı Halim Doruk, Türkiye Federasyonu MHK. Başkanı Selçuk Atmaca, İzmir Bilardo İl Temsilcisi Tarık Yavuz ve İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici şampiyon olan sporculara kupa ve madalyalarını sundular. Muhteşem heyecanı çok  ve etkileyici   başlayan turnuvalarla buluşmak dileğimle.

 Haber:  Ferah USLU / İZMİR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN