Balık Karapınar'da Yenilir

Pütürge Karapınar Oteli ve Dinleme Tesisleri Bam Başkadır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Karapınar oteli ve dinleme tesislerin, Güzel doğasıyla, Soğuk suyuyla ve temiz havasıyla bam başkadır. Nemrut’a ziyarete giden turistler ve yine buraya ziyarete giden misafirler, Karapınar dinleme tesislerine uğramadan geçmiyorlar. Karapınar’daki güzellik ayrı bir güzelliktir. Dağın eteğinden gelen buz bibi suyuyla bölgeye bir güzellik katıyor.  Karapınar dinleme tesisleri havasıyla yemeğiyle bölgeye ayrı bir güzellik katıyor.

Karapınar dinleme tesisleri yabancı ve yine Türkiye’nin her yerinde gelen misafirler, Buradaki güzelliği görünce nerdeyse gitmek istemiyorlar. Nemrut’a giden turistler ve Türkiye’nin her yerinde gelen misafirler, Burayı görünce hayran kalıyorlar. Karapınar dinleme tesislerin bir güzeliği’de , Kendi yetiştirdikleri alabalığıyla meşrudur. Karapınar dinleme tesisleri gün geçtikçe dolup taşıyor.

Karapınar oteli ve dinleme tesisleri işletmecisi Ahmet Kınay, Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com şu açıklamalarda bulundu. İş Adamı Ahmet Kınan, Tesisimizin bu güzelliği nerdeyse eş benzeri yoktur. Nemrut’a giden turistler ve yine Türkiye’nin her yerinde gelen misafirler buraya uğramadan gitmiyorlar. Tabi ki sizlerindi gördüğünüz bu güzelliği anlatmaya gerek yoktur ve takdir misafirlerimizindir.

Kınay, Buraya gelen misafirlerimiz, Bu güzelliği görünce gitmek istemiyorlar. Tesisimizdeki bu harika bir yer olduğunu görüyorsunuz. Özelikler tesisimizin kendi ürettiğimiz alabalığıyla ve ev yekeleriyle meşrudur. En önemlisi de, dağın eteğinde çıkan bu soğuk suyun güzelliği nerdeyse hiçbir yerde bulamasınız. Yazın bu sıcaklığında buz gibi bir suyu vardır. Bir iki günlüğüne gelen misafirler burada tatillerini uzatarak kalıyorlar. Tabi ki buradaki güzelliği görünce gitmek istemiyorlar.

Tesisimize gelen misafirlerimiz, bazen sabaha kadar oturmaktadırlar. Buranın havası ve güzeliğide doğal olmasıdır. Tesisimiz havasıyla, Alabalığıyla, Suyuyla ve Havasıyla bam başka bir güzelliktir.

Karapınar oteli ve dinleme tesislerinden, Alabalığıyla ayrı bir güzelliktir. Karapınar oteli ve dinleme tesislerinden soğuk suyu bambaşkadır.  Dağın dibinde gelen bu kaynak su mükemmel bir sudur. Buraya gelen misafirler, Yazın bu sıcaklığından burası dolup taşıyor. Buradaki bu güzellik dünyanın hiçbir yerinde yoktur bulamasınız.

Buradaki kaynak Allahlın verdiği bir nemedir. Yer altındaki bu kaynak suyun tadı bam başkadır. Hani derler ki geliniz Malatya’ya gidelim.  Bizde deriz ki gel gidelim Pütürge’nin Karapınar oteli ve dinleme tesislerine. Malatya’ya gelen turistler ve yine Türkiye’nin her yerinde misafirler ve tatilciler özelikler Karapınar oteli ve dinleme tesislerini ziyaret etmeden gitmiyorlar.

Pütürge Karapınar otel ve dinleme tesislerin genel müdürü Ali Fırat, Otelimiz ve dinleme tesisimiz dünyada eşi benzeri yoktur dedi. Fırat, Dinleme tesisimiz gerçekten mükemmel bir yerdir. Suyuyla havasıyla insanların misafirperverliği bam başkadır. Hani derler ki Pütürge’nin suyu soğuktur ve insanları merttir. Genel müdür Ali Fırat, Tesisimiz misafirlerimizi konaklamasından bir sıkıntımız yoktur. Hele hele bu yaz ayların sıcak olması ve misafirlerimizin burayı seçmeleri bizi onurlandırıyor dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN