Arapgir Fotoğrafçılar Zirvesi Fotoğraf Sanatçılarını Ağırlayacak

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Arapgir ilçesinin tarihini, kültürünü, mimarisini kısaca Arapgir ilçesinin tanıtımına katkı yapmak isteyen Malatya Kolektif Fotoğraf Kulübü, Arapgir Belediyesinin katkılarıyla"Arapgir Fotoğrafçılar Zirvesi" buluşması düzenliyor.

Etkinlik Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş veMalatya Kolektif Fotoğraf Kulübünün Koordinasyonunda, 14-15-16 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Etkinliğin detaylarından bahseden Malatya Fotoğraf Kolektifi Başkanı Ahmet Denizer, “ilçemiz Koru Mahallesi’nde fotoğraf sergisi açılışı ile başlayacak olan etkinlik içerisinde Samime Aydınlar Kültür Merkezinde fotoğraf gösterileri ve sohbetleri ile devam edecektir. Bu arada kültür merkezi içerisinde de başka bir fotoğraf sergisi tertiplenecektir. Ülkemizin çeşitli şehirlerinden katılacak olan fotoğraf sanatçılarının sunumlarıyla yine fotoğraf meraklıları ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. Bu sayede ülkemizin çeşitli şehirlerinden çok sayıda fotoğraf sanatçısını ilçemizde ağırlamış olacağız.İlçemize gelen misafirler kendi imkânlarıyla katılım sağlayacaklardır. Konaklama ve kahvaltı etkinlik boyunca ücretsiz olacaktır. Etkinlik son gün Arapgir Belediyesinin vereceği kahvaltıdan sonra sona erecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN