Aile Haberleri

Aile Haberleri

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret etti.

Mutluluk Ve Başarının Sırrı; Psikolojik Sağlamlık

Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile baş etme ve sağlıklı uyum gösterme psikolojik sağlamlığı gündeme getiriyor. Aile Danışmanı Ebru Özer Özkul, psikolojik sağlamlıkla ilgili bilgi verdi.

Hanife Yazıcı, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

Her fırsatta aileleri evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, bugün de Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelere ziyarette bulundu.

Vali  Yazıcı, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 2.Ordu Komutanlığı tarafından Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Yazıhan İlçesine Hane Ziyareti

Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yazıhan ilçesinde ikamet eden 4 aileye ziyarette bulundu.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan, ev ziyaretleri ile şehit aileleriyle sık sık bir araya gelen Hanımefendi Hanife Yazıcı, bugünkü programını da yine şehit ailelerine ayırdı.

Eren Ailesinin Acı Günü

Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Ramazan Ayı Hane Ziyareti

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, sosyal amaçlı aile ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

 Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Fırat Ailesinin Acı Günü