Hanımefendi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hanımefendi Hanife Yazıcı, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.
Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın şehit ailelerine yaptığı ziyarete; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Koordinatör Kaymakamlar Tarık Emre Uşen ve Tayfun Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar eşlik etti.
Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet; 09.04. 1999 tarihinde Kuzey Irak’ta icra edilen operasyonda şehit olan Şehit Piyade Onbaşı Ahmet Aytemur’un ailesini Yeşilyurt/Karakavak Mahallesinde, 22.11.1998 tarihinde Tunceli bölgesinde yapılan operasyonda silah kazası sonucu şehit olan Şehit Er Yunus Yıldırım’ın ailesini Yeşilyurt/ Özalper Mahallesinde, 07.10.2007 tarihinde Şırnak ilinde Piyade Ast. Çavuş olarak görevini yapmakta iken teröristlerle girilen çatışma sonucunda şehit olan Şehit Piyade Astsubay Çavuş İbrahim Ahmet Sarıoğlu’nun ailesini Yeşilyurt /Çilesiz Mahallesinde ve 04.10 2001 tarihinde Kuzey Irak'ta Derar yaylasında yapılan operasyonda mayına basarak şehit olan Şehit Er Mehmet Sucu’nun ailesini Yeşilyurt/ Tecde Mahallesinde ziyaret etti.
Hanımefendi Hanife Yazıcı, şehit ailelerinin, şehitlerimizin emaneti olduğunu her zaman onların yanında olacaklarını dile getirerek, "Şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Rabbim bizleri şehitlerimize mahcup etmesin. Devlet olarak şehitlerimizin emaneti olan ailelere en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. " dedi.
Şehit aileleri de Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete; ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, devletin kendilerini asla yalnız bırakmadığını belirtip teşekkür etti. Ardından Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, şehit aileleri ile birlikte fotoğraf çektirerek ziyaretleri sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN