Şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın Ailesine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan 22.12.2023 tarihinde Pençe- Kilit Operasyonunda meydana gelen terör saldırısı sonucu şehadete eren şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın Battalgazi ilçesindeki ailesini evinde ziyaret etti.

         Vali eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkan Eşi Hafize Gürkan’ın ziyaretinde; 2. Ordu Komutanı Korg. Metin Tokel’in eşi Zennure Tokel, 2. Ordu Kurmay Başkanı Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Vali Yardımcısı Osman Kural’ın eşi Ceyda Kural, Vali Yardımcısı Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı,Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın ve İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan eşlik etti.

 Şehit ailelerini ziyaret etmeye devam eden Hanımefendi Hanife Yazıcı “Kutsal vatan toprakları için korkusuzca mücadele ederek şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimize olan minnet borcumuzu ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz.

          Bizler şehit ailelerimize yaptığımız ziyaretlerle onların bir nebze de olsun acılarını paylaşarak yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Devletimizin varlığı ve desteği her daim üzerinizde olacaktır.Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.” dedi.

        Şehit ailesi, acılı günlerinde yalnız olmadıklarını hissettirdikleri için Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti. Şehit ailesine baş sağlığı dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN