Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

 Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey'in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın şehit ailelerine yaptığı ziyarete; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg.Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir’in eşi Fatoş Özdemir, Vali Yardımcısı Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı, Vali Yardımcısı Osman Kural’ın eşi Ceyda Kural, Vali Yardımcısı Abdulselam Bıçak’ın eşi Gizem Bıçak, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın,Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar’ın eşi Filiz Kayalar ve İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan eşlik etti.


        Hanımefendi Hanife yazıcı ve beraberindeki heyet; 23.12.2023 tarihinde, Pençe-Kilit 2 Harekatıbölgesinde Irak’ın Kuzeyinde BTÖM tarafından gerçekleştiren saldırı sonucu şehit olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın ailesini Yeşilyurt / Yavuz Selim Mahallesinde ve 13.02.2021 tarihinde, özel araç ile seyahat ederken bölücü terör örgütü mensupları tarafından kaçırılarak Irak’ın kuzeyi Gara bölgesinde şehit olan Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailesini Yeşilyurt/Özalper Mahallesinde ziyaret etti.

        Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ve acılarını paylaştıklarını ifade eden Hanımefendi Hanife Yazıcı "Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine her daim sahip çıkmaya devam edecektir. Vatanımızın güvenliği veülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyor ve uzun ömürler diliyorum." dedi.

         Şehit aileleri, Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin kendilerini asla yalnız bırakmadığını belirtip teşekkür etti. Ardından Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, şehit aileleri ile birlikte fotoğraf çektirerek ziyaretleri sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN