MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

5 Haziran Dünya Çevre Günü Millet Bahçesi’nde Kutlandı

Malatya’da ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Çevre Müfettişleri Buluşuyor’ etkinliği kapsamında Millet Bahçesi’nde kutlandı.

Battalgazi Belediyesi’nden Özel Bisiklet Turu Etkinliği

Battalgazi Belediyesi tarafından “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü” nedeniyle ‘Sağlığın İçin Pedal Çevir, Doğayı Keşfet’ sloganıyla Belediye hizmet binası önünde başlayan ve Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda son bulan özel bisiklet turu düzenlendi.

Başkan Gürkan, Hekimhan Ak Parti Ve Mhp İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi gezisinde AK Parti Hekimhan ilçe Başkanlığı ve MHP Hekimhan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Başkan Çınar, Lgs Sınavına Giren Öğrencileri Yalnız Bırakmadı 

“Öğrencilerimize Başarılı Bir Eğitim Hayatı Dilerim”

Yeşilyurt’ta 5 Haziran Dünya Çevre Günü Nedeniyle Yürüyüşü Yapıldı

Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Yeşilyurt’un doğa harikası bölgelerinden Çırmıhtı’nın Kadiruşağı mahallesinde  ‘Çevreni Koru, Geleceğini Koru’ doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

Esnaftan Milliyetçi Hareket Partisi’ne Güler Yüzlü Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MYK üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ile İl Başkan yardımcıları ve Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Güder, Battalgazi’mize Yakışır Yollar Yapıyoruz

Tandoğan Mahallesi’ndeki 11 sokakta devam eden 3 bin metrelik sıcak asfalt serimi, kaldırım ve kilit taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Yol hayattır, yol medeniyettir anlayışıyla Battalgazi’mizde ulaşım konusunda çağ atlatmaya devam ediyoruz” dedi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Eyüp Çınar'a Destek Kampanyası

Malatya'da daha önce SMA hastalığı nedeniyle bir çocuğunu kaybeden Yıldız Altuntaş, SMA tip 1 teşhisi konulan 5,5 aylık bebeği Eyüp Çınar için yardım kampanyası başlatılmıştı.

Başkan Gözükara’dan Gazi Komiser Turgut Koç’a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Mustafa Gözükara, Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli gazi komiserimiz onurumuz gururumuz Turgut Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Başkan Tuğba Farımaz'dan Vatansever Derneğine Ziyaret

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Çalışma Grubu Başkanı Tuğba Farımaz, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarından başarılar diledi.

Yeşilyurt’ta Atık İlaçlar Çöpe Gitmeyecek

Yeşilyurt Belediyesi, Atık Yönetimi Alanındaki Hizmetlerine ‘Atık İlaç Kutusu’ Projesini De Ekledi.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından LGS Öncesi Yoğun Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Haziran 2021 Pazar Günü Birinci Oturumu Saat: 09.30’da, İkinci Oturumu Saat: 11.30’da Gerçekleştirilecek Olan Liselere Geçiş Sınavı (Lgs) Öncesinde Bazı Tedbirler Aldı.

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 11. Durağı Kuluncak İlçesinde Yapıldı

Muhtarlar İle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan: “Malatya’da Türkiye’ye Örnek Olacak Hizmetleri Yapacağız”

Başkan Güder, Sağlıklı Bir Yaşam İçin Gençlerle Pedal Çevirdi

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel olarak organize edilen ‘Sağlıklı Bir Yaşam İçin Gelin Hep Birlikte Pedal Çevirelim’ etkinliğine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerle birlikte pedal çevirdi.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Fotoğrafçılarımız İçin Güzel Bir Kaynaktır

Başkan Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi Tarafından Açılan Fotoğrafçılık Kursunu Ziyaret Etti.

Toplam 18580 haber.