Eyüp Çınar'a Destek Kampanyası

Malatya'da daha önce SMA hastalığı nedeniyle bir çocuğunu kaybeden Yıldız Altuntaş, SMA tip 1 teşhisi konulan 5,5 aylık bebeği Eyüp Çınar için yardım kampanyası başlatılmıştı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya'da daha önce SMA hastalığı nedeniyle bir çocuğunu kaybeden Yıldız Altuntaş, SMA tip 1 teşhisi konulan 5,5 aylık bebeği Eyüp Çınar için yardım kampanyası başlatılmıştı. Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizlerde Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu kampanyaya destek belirtmek isteriz.

Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Alpaslan, İkinci kez çocuğunu bu hastalıktan kaybetmek istemeyen annesi Filiz hanım bebeğinin tedavisi için gerekli olan 2,2 milyon doları toplamak için hayırseverlerden destek beklerken bizlerde kendilerini ziyaret ederek annemizin ağzından Eyüp Çınar bebeğimizin sıkıntılarını dinledik.

Bizlerde Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği adına elimizden geldiği kadar bu kampanyaya katılacağımızı ve yine destek olacağımızı burada bir kere daha belirtmek isteriz. Bizlere her konudan ne düşerse başımız üstüne yapmaya hazırız dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bu kampanyaya tüm hemşerilerimizin katılmalarını bekliyoruz. Şimdiden yapacağınız yardım ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler herzaman mağdur olan kardeşlerimizin yanlarında olduk ve bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz. Başkan Alpaslan, Rabbim Eyüp Çınar bebeğimize şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah. Bizler Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Olarak elimizden geldiği kadar destek olacağımızı, fazlasını yapacağımızı ve takipçisi olacağımızı anne Filiz hanıma söyledik ve Allah yatımcıları olsun inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN