Başkan Tuğba Farımaz'dan Vatansever Derneğine Ziyaret

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Çalışma Grubu Başkanı Tuğba Farımaz, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarından başarılar diledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Çalışma Grubu Başkanı Tuğba Farımaz, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Çalışma Grubu Başkanı Tuğba Farımaz, Bizler siyasi partiler olarak Malatya’mızdaki STK’ları ziyaret ediyoruz ve bugünde Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.  DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Bizler DEVA Partisi Battalgazi İlçe yönetim olarak Malatya’mızdaki STK’larımızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Bizler DEVA Partisi olarak STK’larımıza çok önem veriyoruz ve bizim için çok önemlidir dedi.

Bizler DEVA Partisi Battalgazi İlçe Yönetimi olarak bu tür ziyaretlerimizi yapmaktayız. Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Koronavirüs nedeniyle bu ziyaretlerimizde birazda olsa yavaşladık ve zaman müsait olduğunda bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir ve etmektedir dedi. Başkan Tuğba Farımaz, Dünyada olduğu gibi Ülkemizde yaşanan bu virüs belasından inşallah biran önce kurtuluruz. Kurtulmak içinde, Ülke olarak mutlaka birlik içinde olmalıyız. Hele hele MASKE ve SOSYAL MESAFE ’ye çok dikkat etmeliyiz.

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Çalışma Grubu Başkanı Tuğba Farımaz, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı makamında ziyaret ettik ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine ve tüm yönetim kurulu üyelerine şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bugün derneğimizi ziyaret eden DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Çalışma Grubu Başkanı Tuğba Farımaz’ın bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Alpaslan, Bizler Bayrağımızı, Ezanımızı, Kuranımızı ve yine Ülkemiz ve Malatya’mızı çok seviyoruz. Kim bir taş üstüne bir taş korsa bizler her zaman kölesi oluruz ve yanlarında olacağımızı burada belirtmek isterim. Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız.  Başkan Alpaslan, Bizler Ülke olarak hep birlik içinde olmalıyız ve Ülkemize sahip çıkmalıyız.  Alpaslan, DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Çalışma Grubu Başkanı Tuğba Farımaz’ın bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN