Esnaftan Milliyetçi Hareket Partisi'ne Güler Yüzlü Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MYK üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ile İl Başkan yardımcıları ve Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MYK üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ile İl Başkan yardımcıları ve Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kanalboyu’ndaki restoran ve kafeleri gezip vatandaşın yoğun ilgi ve alakası karşılaşan MHP teşkilatı mensupları, ziyaretlerini tüm güne yaydı. Başkan Samanlı; “Yakın bir süre önce aldığımız kararlara müteakip esnaf ziyaretlerimize hız verdik. Gördük ki esnaf kardeşlerimiz de bizi özlemiş. Bundan sonraki hedefimiz daha sık bir araya gelmek ve Malatya hakkında daha samimi istişarelerde bulunmak olacak.” dedi. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın açıklamaları şöyle;

MALATYA İÇİN DAHA FAZLASINI YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

"Uzun bir aradan sonra esnafımız ile bir araya gelmek için kollarımızı sıvadık ve bugün, yakın bir süre önce aldığımız kararlara müteakip esnaf ziyaretlerimize hız verdik. Gördük ki esnaf kardeşlerimiz de bizi özlemiş. Bundan sonraki hedefimiz daha sık bir araya gelmek ve Malatya hakkında daha samimi istişarelerde bulunmak olacak. İlk olarak Kanalboyu’ndaki restoran ve kafeleri ziyaret etmek istedik. Uzun süredir müşteri kabul etmeyen ve yasakların kalkmasıyla birlikte hizmete başlayan esnafımızın sorunlarını dinleyip, çaylarını içtik. Gördüğümüz ilgiden ve alakadan dolayı oldukça hoşnutuz. Ziyaretlerimiz esnasında, esnafımızın güler yüzü ve hoş sohbeti ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Şunu belirtmeliyim ki; zamanla bu buluşmalar artacak ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ziyaretlerimize yoğun tempo ile başladık ve aynı tempoda devam edeceğiz; ama bu da yeterli değil. Malatya için daha fazlasını yapmamız gerektiğini düşünüyoruz.

PANDEMİ SÜRECİNİN OLUMSUZ ETKİLERİNİ EL BİRLİĞİ İLE BERTARAF EDİYORUZ

Malatya’da bir dönem pandemi vakaları hızla artmıştı. Kapanmanın olumlu sonuçlarını kısa sürede gördük ve şehir olarak toparlanmaya başladık. Kurallara riayet eden ve kapanma kurallarını da hijyen koşullarını da eksiksiz yerine getiren cennet şehrimizin esnafları, artık eski normallere dönmeye başlıyor. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi olarak, yarın seçim olacakmış gibi, tam kapanma nedeniyle ara verdiğimiz esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Görüşmelerimizi sadece esnaf ziyareti ve halk toplantıları ile sınırlamıyoruz. İl Başkanlığı olarak kapımız tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Bizlerle görüşmek isteyen herkesi partimize çayımızı içmeye bekliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN