Başkan Gözükara'dan Gazi Komiser Turgut Koç'a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Mustafa Gözükara, Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli gazi komiserimiz onurumuz gururumuz Turgut Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Mustafa Gözükara, Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli gazi komiserimiz onurumuz gururumuz Turgut Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkan Gözükara, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bizler Ülke olarak her zaman Ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde olduk ve bundan sonrada aynı kararlığımızla devam edeceğiz dedi.

Başkan Gözükara, Bizler dernek olarak her zaman şehit alilerimizi ve Gazilerimizi ziyaret etmekteyiz. Bizler hiç bir zaman Şehit ailelerimizi unutmadık ve unutmayacağız dedi. Gözükara, Bizler dernek olarak bugün Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan gazimiz komiser Turgut Koç’u ziyaret ederek derneğimiz tarafından yaptığımız plaketi kendilerine takdim ettik dedi. Gazi komiser Turgut Koç’un misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Gazi komiser Turgut Koç, Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı şahsım olarak sizlere teşekkür ediyorum dedi. Bu anlamlı ziyaretleriniz gerçekten beni duygulandırdı ve sevindirdi. Koç, Sizler bizleri sevindirdiniz, Allah’ta sizleri sevindirsin inşallah dedi. Koç, Bana bugün bu anlamlı plaketi takdim ettiniz ve gerçekten duygulandım. Sizlere ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN