MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Karahüseyin Ve Uzunhüseyin’de Asfalt Çalışması Tamamlandı

Başkan Gürkan, “Malatya’nın 13 İlçesinde Çalışmalarımız Sürüyor”

Jandarma Teşkilatı'ndan Vali Baruş’a 182. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Vali Aydın Baruş, Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce ve beraberindeki Jandarma Personelini makamında kabul etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğini gözler önüne sermek ve Malatya’nın simgesi haline gelen Kayısı’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla “Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Başkan Güder’in Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatanına, milletine ve bayrağına duyduğu sonsuz aşkla, bugün 182. yaş gününü kutlayan Türk Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan ekipler tarafından yapılan ustun başarılı çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Ağbaba: Malatyaspor’a Siyaset Sokanlar Malatya’ya İhanet Ediyor!

Ağbaba: Utanmasalar “Roma’yı CHP Yaktı” Diyecekler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Perşembe Günü Malatya’da, Kim Milletvekili Maaşıyla Zenginleşmişse Bilin Ki O Hırsızdır.

Başkan Çınar, İl Ve İlçe Jandarma Komutanlıklarını Ziyaret Etti

 “Jandarma Teşkilatımızla Gurur Duyuyoruz”

Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Futbol Okulunu Ziyaret Etti

“Genç Yetenekleri Hayallerine Hazırlıyoruz”

Vali Baruş’un Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Tarihi şan, şeref ve fedakârlıklarla dolu köklü bir geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımızın 182’nci kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Başkan Gevrek, Yeni Malatyaspor'un Geleceğine 2 Siyasetçi Engel Oldu

Yeni Malatyaspor’un 2020-2021 Mali Genel Kurulunda Konuşan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'a Yardım Edecek İş İnsanlarını Malatya'da 2 Siyasetçi Engelledi Diyerek Büyük Bir İddiada Bulundu.

Yeni Malatya Stadyumu'nun Çim Zemin Değişiyor

Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadında eski çimler sökülerek yeniden çimlendirme işlemi yapılacak.

Ünlü Fransız Yönetmeninden Hemşehrimize Ziyaret....

Ünlü Fransız Yönetmen, Prof. Dr. Bayram Altan'ı ziyaret etti.

Gelincik Tepesi’nde 678 Konut Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gelincik Tepesi’nde yapılan 1.Etap 678 konutun anahtar teslim töreni sona erdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kura ile evlerine kavuşan vatandaşlarımıza Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.

Esenlik Genel Müdürü Ünlü, Süper Marketleri Halkın Öz Malı ve Marketleridir

Malatyalılar Kendi Markaları Esenlik'e Sahip Çıkmalı, Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süpermarketleri halkın öz malı ve marketleridir. Bütün Malatyalı hemşehrilerimizden bu değere sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Başkan Gürkan, Ekiplerimiz Hizmet Destanları Yazıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından özellikle Pütürge ve Doğanyol ilçeleri ile kırsal mahallelerin asfalt ihtiyacını karşılayacak olan Mobil Plent tesisinde incelemelerde bulundu. 

Toplam 18580 haber.