Jandarma Teşkilatı'ndan Vali Baruş'a 182. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

Vali Aydın Baruş, Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce ve beraberindeki Jandarma Personelini makamında kabul etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vali Baruş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Jandarma Teşkilatının 182. yıldönümünü kutladı.

Jandarma Teşkilatının Türkiye’nin ve Türk Milletinin huzuru ve güveni için büyük bir fedakârlık ve üstün bir görev anlayışıyla görev yaptığını ifade eden Vali Aydın Baruş; “Kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için 7 gün-24 saat fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Özellikle kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın huzurunun teminatı olan Jandarmamıza,  görevlerini başarıyla sürdüren teşkilat mensuplarına muvaffakiyetler diliyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi. 

Vali Baruş, ilimizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce’nin yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği kabul, yapılan sohbetle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN