Başkan Güder'in Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatanına, milletine ve bayrağına duyduğu sonsuz aşkla, bugün 182. yaş gününü kutlayan Türk Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. “Yerde aslan, gökte kartal, vatandır tek tasası. Mazlumların yanında, korumaktır yasası. Vatan, millet, dirliktir, işte bütün çabası. Korur sizi gözü yaşlı anaların duası, Yaşa var ol daima, şanlı Türk Jandarması” mısralarıyla başlayan mesajında Başkan Güder, Türk Jandarma Teşkilatının vatanına, milletine ve bayrağına duyduğu sonsuz aşkla, bugün 182’nci yaş gününü kutladığını ifade etti.

Başkan Güder, mesajında; “Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, mesai mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin temel kurumlarından biri olan ve geçmişimizle aramızda köklü bir bağ oluşturan Jandarma Teşkilatımız, 182 yıldır vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin etmek için var gücüyle çalışmaktadır. Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN