MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Şengönül'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Şengönül: Ülkücü Hareketin Varlık Sebebi, Kuva-i Milliye Şehitlerimizden Aldığımız Emaneti Dahada İleriye Taşımaktır.

Başkan Samanlı'nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

 MHP İl Başkanı Mesut Samanlı 29 Ekim Cumhuriyetin 98,yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Özcan'ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Keskin'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Keskin, Cumhuriyet bağımsızlığımızdan ödün vermemek, dayatmalara boyun eğmemektir

Başkan Gürkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan, Cumhuriyet Bizim İçin Özgürlüktür, Hürriyettir, Demokrasidir, Yaşam Şeklidir.

Çalık'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, onurla kutluyoruz. İstiklal harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren o günkü ruhun bugün de dimdik ayakta olduğunu net şekilde görüyoruz..

Başkan Akgün, Payidar Kılmak Mesuliyetimizdir

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Başkan Yıldırım, Ah Gadan Alam Kernek

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım yapımı tekrar tekrar tamamlanan Kernek Parkı hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya-Filistin Arası İş Birliği Mutabakatı

Malatya TSO ile Tubas TSZO arasında iş birliği ve dostluk mutabakatı imzalandı.

Malatya Tandır Ekmeği İle Malatya Analı-Kızlı Köftesi Coğrafi İşaret Tescil Belgesine Kavuştu

“Doğu Anadolu’da En Fazla Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Alan Yerel Yönetimiz”

Yakup Yiğit Dünya Şampiyonasında Çeyrek Final Heyecanı Yaşattı

Yeşilyurt Belediyespor’un Kick-Boks Milli Takım Sporcusu Yakup Yiğit, İtalya’da düzenlenen Dünya Kick-Boks Şampiyonasında çeyrek final heyecanı yaşadı. Milli Sporcu Türkiye’yi, Malatya’yı ve Yeşilyurt’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi.

Cumhuriyet Meydanındaki Binaların Yıkım Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla şehrimizin geleceğine yatırım yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde Malatya’ya meydan alanı olarak kazandırılan alanda incelemelerde bulundu. 

FKA YÖREX Fuarında Fırat Bölgesinin Yöresel Ürünlerini Tanıttı

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle "Sizin Oraların Nesi Meşhur" sloganıyla organize edilen Antalya 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) standı yoğun ilgi gördü.

Vali Aydın Baruş'un Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve sevincini milletçe hep birlikte yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde kenetlenerek tarihin şahitlik ettiği en büyük kahramanlık destanlarından birini yazan milletimiz Türk’ün hangi şartlara maruz kalırsa kalsın asla boyun eğdirilemeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiş ve İstiklal Mücadelesinde kazandığı eşsiz zaferini Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

Başkan Dağ’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Toplam 18562 haber.