Başkan Şengönül'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Şengönül: Ülkücü Hareketin Varlık Sebebi, Kuva-i Milliye Şehitlerimizden Aldığımız Emaneti Dahada İleriye Taşımaktır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

98 yıl önce emperyalist ve işbirlikçilerinin kesin mağlubiyeti, necip Türk  milletimizin kesin zaferi ile sonuçlanan,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimiz, bugün ilan edilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti olarak tescil edilmiştir.

Yüce milletimizin geleceğini sahiplenen Ülkücü gençler olarak, Cumhuriyetimizi yükseltme ve ilelebet sürdürme ödevimizi tam ve tavizsiz idrak ettiğimizi belirtmek isterim.

Aziz Türk milleti  emin olsun ki;  Allah’ın izniyle  Ülkücü gençler var oldukça,bu emaneti bize bırakan Kuva-i Milliye şehitlerimizin rahat uyumaları ve bu emaneti bizden devralacak olan nesillerin huzurlu ve umutlu yaşamaları ve ülkemizin bekâsı için hiçbir karşılık beklemeden vatan nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Zira Ülkücü hareket’in en büyük varlık sebebide budur.

Cumhuriyetimizin kuruluş gününün sevincini yaşarken bir kez daha başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü , silah arkadaşlarını ve aziz Şehitlerimizi bir kez daha yâd ediyorum. Ruhları şaad mekânları cennet olsun. Bu vesile ile Aziz Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN