Türkiye Haberleri

Türkiye Haberleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Vali Ersin Yazıcı’dan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı Anma Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı aramızdan ayrılışının 31. yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Vali Yazıcı, Turgut Özallı Yıllar Konulu Konferansa Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın aramızdan ayrılışının 31. yıl dönümünde Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi konferans salonunda düzenlenen “Turgut Özallı Yıllar” konulu konferans programına katıldı.

Malatya İl ve İlçe Seçim Sonuçları

31 Mart Yerel seçimleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da yapıldı. Fazla farkların olmadığı, katılımın düştüğü seçimlerde Doğanşehir ve Yazıhan Belediye Başkanlığını CHP'ye kaptırdı.

Vali Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, I. Kaynarca Konteyner Kentte, Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Erbakan, Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız

Erbakan Malatya’da Konuştu, Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız

TFFHGD Başkanlığına  Batuhan Gültek Seçildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi 14.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Aydın Öztürk, Yeni Yıla Yeni Umutlarla Gireceğiz

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, 2024 yılının başta Pütürge'miz , Malatya'mız, Türkiye’miz ve tüm insanlık için barış, huzur, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını içtenlikle temenni ediyorum.

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor. 

Amatör Spor Haftası Malatya Oryantiring Yarışması Yapıldı

Amatör Spor Haftası Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında Türkiye'de her yıl kutlanmakta olup,  İlimiz'de  15 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü alanında  kutlandı.

Nusret Öncü, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Türkiye boks camiasının önde gelen simalarından ve Malatya'nın tanınmış isimlerinden olan eski milli boksör Nusret Öncü memleketi Pütürge için aday olduğunu açıkladı. 

Gürkan, Memleketinizin İnsanları Sizlerle Gurur Duyuyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ beraberinde A Milli Voleybol Takımı oyuncularından MelisaTeressaVargasAbreuile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Başkan Guvenç, Üyelerimizin Haklarını Koruyacağız 

Türkiye Turizm, Lokanta Kantin ve Kafeterya İşverenleri Sendikası (TURİS) Başkanı Muzaffer Güvenç, sektör temsilcilerini sendikaya üye olmaya davet etti.

Başkan Sadıkoğlu, üye aidatlarının TOBB tarafından üstlenilmesini talep etti

Depremzede firmaların daha hızlı ayağa kalkabilmesi için her türlü desteğe ihtiyaç olduğunu belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, üyelerin oda aidatlarının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından üstlenilmesi talebinde bulundu.

Avrupa Birliği (AB) Büyükelçisi, Malatya Ekonomisi Hakkında Bilgiler Aldı

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut, heyetiyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Türkiye'nin Yeni Bakanları