Amatör Spor Haftası Malatya Oryantiring Yarışması Yapıldı

Amatör Spor Haftası Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında Türkiye'de her yıl kutlanmakta olup,  İlimiz'de  15 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü alanında  kutlandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Konu ile basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN konuşmasında:''  13-19 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de yaş ve cinsiyet gözetmeksizin 81 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında bugün  ilimizde yarışması yaptık. Malumunuz 6 Şubat depreminden sonra bizler sahalarda hep beraber yaraları sarıp tekrar yeniden ayağa kalkmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Oryantiring Branşı'nda gençlerimizin gelişmesi ve ilerlemesi için bir çok yarışma faaliyetlerine  katılım sağlıyoruz. Her şey Güzelim  Malatya'mız için. Bizlere destek veren ve bugün buraya gelip bizleri onure eden Malatya Gençlik Spor İl ve İlçe  Müdürlerimize ve Malatya Yeşilyurt halk Eğitim Müdürlerimize  desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Etkinlikte konuşan Malatya Gençlik Spor Şube Müdürü Murat İRTENİ, “Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde,  tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak düzenlemiş olduğumuz Amatör Spor Haftası Açılış Programı'na hoş geldiniz. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde sizler ile birlikteyiz. Oryantring branşını yakından takip ediyorum. Sizlerin özverili çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Malatya Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim spor ve sporcunun yanındayız., Antrenörlerimizin Gayretli çalışmaları ve başarıları bizleri mutlu ediyor. Ailelerimizin öz verisi ve destekleri çocuklarımızın başarısın temelini oluşturuyor. Bundan ötürü antrenörlerimizi, ailelerimizi, sporcularımızı ve hakemlerimizi müsabakalara göstermiş olduğu ilgiden ötürü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Biz Bir Takımız  Oryantiring Projesi'nin ve Malatya Gençlik Spor Eğitim Şube Müdürü Murat AYHAN Amatör Spor Haftası kapsamında Malatya'da birbirinden farklı yaş kategorisinde   sporcularımızın  katılımı ile yapıldı. Emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ederim.

Sporcuların ödülleri, ve kupaları takdim edilerek yarışma sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN