Muhtar Adayı Farımaz, Zaviye Mahallemizi Birlikte Kalkındıracağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         2024 Mart ayında yapılacak mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Zaviye Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Malatya’nın önemli aktif ve başarılı Kadın yöneticilerinden Tuğba Farımaz’a mahalle sakinlerinden büyük ilgi.

         Seçimler kapsamında Zaviye Mahallesinde ev, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Zaviye mahallesi Muhtar adayı Tuğba Farımaz yapılması gereken hizmetleri ziyaretler kapsamında vatandaşlara aktararak istişare ederken bu durumdan Mahalle sakinleri de memnuniyetlerini belirtiyorlar.


        Destek sizden hizmet bizden diyerek Zaviye Mahallesi Muhtar adayı olarak yoğun aday ol baskısına olumlu cevap vererek seçimlere giren Tuğba Farımaz” Ben değil biz anlayışıyla Zaviye Mahallemizi Malatya’nın daha yaşanabilir bir mahallesi yapmak adına çıktığımız bu hizmet yolunda Mahallemizin sorunlarını da biliyorum, çözümünü de biliyorum.

        Çözülemeyecek sorun yok. Sorun var ise Çözümü mutlaka vardır. Akılcı projeler ve yapıcı yaklaşımlarla mahalle sakinlerimiz ile istişareler ederek her zorluğun üstesinden geleceğimizi biliyorum. 

         Çalışmalarımızı Zaviye Mahallemizin daha modern yaşanabilir bir çevre ve mahalle sakinlerimizin refah seviyesini artırıcı projelerimiz hazır. Birlikten kuvvet doğar. Seçimlerde kazanan Mahalle ve Mahalle sakinleri olacak. Muhtarlıklar hizmet makamlarıdır. 

         Alacağımız görevin ve yükün farkında olarak Muhtarlık müessesesinin sorumluluğuyla Koltuklar oturma makamları olmadığı gibi sahada mahalle sakinlerimizle birlikte devamlı yanlarında olacağız. Zaviye Mahallemiz hizmetin en güzeline layık. Halkımızdan aldığımız güç ile hizmet nasıl yapılır bunu herkes görecek. 
 
          Yeter’ki destek sizden Hizmet Bizden diyerek çıktığımız bu kutlu yolda mahalle sakinlerimizin bize vereceği destek çok önemli. İçinizden biri olarak zaviye mahalle sakinlerimizin oylarına talibim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN