Çamlıca Kolejinden Spor'da Türkiye Başarısı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Çamlıca Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıtaç' Çamlıca Okulları, spora verdiği önemle öğrencilerinin başarılarına her zaman destek olmaktadır. Malatya’da verdiği eğitim kalitesi ile Türkiye derecelerine ve Başarılarına bu defa Spor’da da Şampiyonluklar ekleyen Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcularından Mehmet Deveci ile Ankara'da düzenlenen Şampiyonada bronz madalya aldı

Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Okul Sporları Yıldızlar - Küçükler Kick Boks Şampiyonası 22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara GSİM Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonada Malatya'yı Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcusu Mehmet Deveci temsil etti. Deveci Malatya'da altın madalya kazandıktan sonra Türkiye Şampiyonası'nda 3'üncü olarak bronz madalya almayı hak etti.

Deveci'nin galibiyeti ile ilgili açıklamada bulunan Çamlıca Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıtaç;"Çamlıca Okulları, spora verdiği önemle öğrencilerinin başarılarına her zaman destek olmaktadır.  Sporcumuz Mehmet Deveci, Türkiye genelinde düzenlenen müsabakalarda ülkemizi gururlandırarak Türkiye 3.'sü oldu. Bu başarı, okulumuzun spor alanındaki vizyonunu ve öğrencilerimize verdiği değeri bir kez daha ortaya koymaktadır. Nice başarıların ve madalyaların şehrimize kazandırılması dileğiyle." sözlerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN