Kredi Haberleri

Kredi Haberleri

Malatya ESKKK Genel Kurulu Yapıldı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) seçimli genel kurulu gerçekleştirildi ve tek liste ile mevcut başkan Ali Evren başkanlığındaki yönetim kurulu seçildi.

Battalgazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı tamamlandı.  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Güder’e yol ve asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi kullanma yetkisi verildi.

Başkan Sadıkoğlu, Yatırım Ve Üretimin Devamı Adına Önemli Bir Adım

Merkez Bankası’nın faiz indiriminin ardından aldığı önlemlerle bankaların ticari kredi faizlerini yüzde 30’ların üzerine çıkmayacak bir şekilde yaptığı sınırlandırma düzenlemesini değerlendiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın devamı adına önemli bir adımdır” dedi.

Başkan Yılmaz, Kredi Kartı Borçluları 4 Milyonu Geçti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, halkın büyük bir yoksullaşma içinde olduğunu, kredi kartı borcundan dolayı bankaların 4 milyon 125 bin vatandaşla ilgili yasal sürecinin devam ettiğini söyledi.

KOBİ’lerin Kredilerde Yaşadığı Sorunlar TCMB Başkanı Kavcıoğlu’na İletildi

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun katılımıyla düzenlenen toplantıya katılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimizin bizlere taşıdığı krediye erişimde yaşadığı sorunları TCMB Başkanı’na ilettik” dedi.

MASKİ Çevre Laboratuvarı'nın Akreditasyon Belgesi Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çevre Laboratuvarı'nın Türk Akreditasyon Kurumu'ndan (TÜRKAK) onaylı akreditasyon sertifikası yenilendi.

Esnaf Kuruluşlarından Balıkcı’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte yeni göreve başlayan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkcı’yi ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Cep Telefonu Satışı Yapan Esnafların Talepleri İçin Dosya Hazırlandı 

 Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, market, AVM ve teknoloji mağazalarında müşterilere cep telefonu ve diğer satışlarda tanınan bireysel kredi kullandırma imkanı ve taksitlendirme uygulamasının  cep telefonu ve teknolojik ürün satan küçük esnaflar içinde gerçekleştirilmesi istedi. 

TİNGADER’den Ali Başkan Evren’e Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından. Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Fendoğlu, Esnaflar İçin Kredi Ve Bağkur Primlerinde İndirim İstedi

Fendoğlu, Hazine Ve Maliye Bakanından Esnaflar İçin Kredi Ve Bağkur Primlerinde İndirim İstedi.

Milletvekili  Çalık, Malatya’ya 4,7 Milyar TL Destek Verildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Malatya’ya 20 yılda 4,7 milyar TL yatırım yaptığını kaydederek, Tarım Kredide verilen destek miktarını tam 479 milyon TL’ye çıkarttıklarını söyledi.

Ağbaba, FETÖ GİTTİ, TÜGVA Geldi!

Tarım Kredi Kooperatifleri Gözümüzün İçine Baka Baka Soyuluyor!

Keskin, Siyasiler; Esnafın Kredi, Çek, Senet Ve Borçlarını Sorsun

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Arapgir’de ilçe oda başkanları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri noktasında görüş alışverişinde bulundu. 

Başkan Güder’den Eskkk Başkanı Evren’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahilik Haftası ve geçtiğimiz aylarda Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

İsmet Bayram, Yeniden Başkan Seçildi

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa tekrar İsmet Bayram seçilerek güven tazeledi.

Başkan Evren’den Esnaf Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek, esnafları ziyaret ederek, hem Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulundan dolayı teşekkür ettiler, hem de okul alışverişi nedeniyle sorun ve talepleri dinlediler.

Keskin: Malatya Esnaf Camiasından Sel Bölgesine Yardım

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, bağlı esnaf odaları ve esnaflar tarafından selden etkilenen Sinop’taki afetzedeler için toplanan ve içerisinde hijyen malzemesi, gıda malzemesi, giyim malzemesi ve ev gereçlerinden oluşan 119 koli AFAD İl Müdürlüğüne teslim edildi. Kolileri, başkanlar da taşıyarak AFAD araçlarına yükledi.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Güven Tazeledi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2020 Olağan genel kurulu yapıldı ve Esnaflar yine Ali Evren dedi. Yılların deneyimli başkanı Esnaf camiasının sevilen saygı duyulan mevcut Başkan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren İttifakla Yeniden Başkanlığa seçildi.

Başkan Evren: Esnaf Camiamıza Hizmet Etmek Onurdur

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali evren hafta sonu gerçekleştirilen ESKK 2020 Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

Esnaf Camiasından Sağlık Müdürüne  “Pandemi Teşekkürü” Ziyareti

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Keskin, Turizm Sektörü Gibi Esnafta Müjde Bekliyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Pazar günü kısıtlamasının kaldırılmasını, gece kısıtlamanın saat 23.00’den sonra başlamasını ve esnafa faizsiz 100 bin TL destek kredisinin verilmesini istediklerini bildirildi.

Başkan Evren, Sicil Affını Bekliyoruz

Sicil Affının çıkması esnaf ve sanatkarlarımız için en önemli bir gelişme olmuş bankalarda da daha rahat kredi kullanılmasının önü açılmıştır.

Keskin; Esnafımızın Cumhurbaşkanımızdan 2 Önemli Beklentisi Var

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, son 1 hafta da 850 işyerini tek tek ziyaret ederek görüştüğünü anlatarak, “Cumartesi günü işyerlerimizi açalım, Pazar günü kapalı kalsın. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL tutarında kredi talep ediyoruz.” dedi.