Başkan Evren: Esnaf Camiamıza Hizmet Etmek Onurdur

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali evren hafta sonu gerçekleştirilen ESKK 2020 Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

2020 Olağan Genel Kurulu için İl dışından birçok misafirin katıldığı kongrede Başkan Ali Evren Kongreye katılan, işleri nedeniyle katılamayan tüm Esnaf camiasına Birlik Beraberlik mesajları vererek teşekkür etti ve “ Biz birlikte büyük bir Aileyiz” dedi.

Başkan Ali Evren”  Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden kooperatif başkanlığını şahsıma layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, İşlerinizde bol kazançlar, Ailenize ve sizlere sağlık ve mutluluklar dilerim.

 “ Biz birlikte büyük bir aileyiz” Sizlere daha iyi hizmet vermek için bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla Yönetim Kurulu arkadaşlarımla beraber çalışmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde çok zor bir süreçten geçen Esnaf Camiamıza Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza cansuyu oldu. Normalleşme sürecinde inşallah Esnaflarımız işlerini düzelteceklerine inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

TESKOMB 21. Bölge Başkanı İsmet Bayram’a Ahilik Kalemi

Başkan Ali Evren” Sayın İsmet Bayram 21. Bölge Esnaf ve San. Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı ile beraber TESKOMB Genel Merkezinde bölgenin ve ilimizin kredi sorunlarının çözülmesinde göstermiş olduğu başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı 2021 yılı ahilik kalemi ile daha güzel hizmetlere imza atmasını diler, Genel kurulumuza katılımından dolayı ayrıca teşekkür ederim.” Diyerek Ahilik Kalemini TESKOMB 21. Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram'a takdim Etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN