TİNGADER'den Ali Başkan Evren'e Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından. Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren. Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulunun ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum diyen Başkan Evren geçtiğimiz günler ’de 1 olağan Kongresi yaparak yeniden seçilen Kazım Erayakan ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

“2021-2022- yılında Esnaflarımıza 283 Milyon 112 TL kredi desteği verdik”

Malatya’mızda sivil toplum temsilcilerimiz ve başkanlarımızla konuşuyoruz internet sitesi olan basın mensubu arkadaşlarımız vergi mükellefi olması olmazı lazım ifadelerini kullan ESKK Başkanı Evren Kanun ve yönetmenliğe uyulduğu takdirde. Gelir etme etmiş olurlar Her yöne gelen kişi evinden bir internet yayıncılığı yapıyor, Evden veya iş yerinde internet haberciliği yaparak haber yapanların kaldırılması lazım Hükümetimiz internet sitelerine resmi olarak önem verilirse güzel olur diye düşünüyorum. Malatya’mızda şu ana kadar verilen kredi miktarımız 283 milyon 112 TL yakın 2021-2022 yılları arasında Esnaf ve sanatkarlarımıza hazine destekli faizsiz kredi desteği verdik Hükümetimizin desteği yarısını Hükümetimiz ödüyor yarısını ’da Esnafımız Kredisini ödüyor Esnaf ve Sanatkarlarımızın piyasada dolayı kredi talepleri çok. Bizler her zaman Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız şeklinde konuştu.

“ESKK Başkanı Evren Malatya’mız için çalışıyor”

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Şube Başkanı Kazım Erayabakan yönetim kurulumuz ve üye arkadaşlarımızla birlikte ziyaretlerimize başladık. İlk ziyaretimiz Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren Esnaflarımız için gece gündüz demeden çalışıyor. Allah razı olsun uzun yıllardır Malatyalı Esnaflarımızın yanında olan, Korona virüs salgını nedeniyle Dünya gelinde olduğu gibi Türkiye’miz ve Malatya’mızda Esnaf olarak zor bir süreçten geçiyoruz Hükümetimiz Esnaflara yönelik kredi vererek destek çıkıyor. Malatya’mızda (ESKK) kayıtlı olan Esnaflarımız ’da Kredi desteği veriliyor emeği geçenlere teşekküre ediyorum Hükümetimiz tarafından bir an önce İnternet yasasın çıkarılması gerekiyor TİNGADER olarak basın mensubu arkadaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz, yasa çıkması durumunda gerçek emekçi meslektaşlarımızın sosyal ve haklarını koruyacağız. Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren’ ve yönetimine bizlere göstermiş oldukları misafir perverlikten dolayı kendilerine, teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum ifadelerini kullandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN