Ihsan Akın Haberleri

Ihsan Akın Haberleri

Malatya STK’ları Arasında Ayrım Yok, Hepimiz Biriz

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Tarım Platformu yönetimi ve Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e yaptığı ziyarette, yeniden TESK Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolay tebrik ederek başarılar dilediler.

Başkan Akın, Çoban Kurslarımız Devam Ediyor

10. Sürü yönetimi elemanı (çobanlık )  kursu açılışı için birlik binasında eğitim programı düzenlendi. Eğitimde ev sahipliği yapan Tarım platformu ve birlik başkanı İhsan Akın, Ziraat Mühendisi (zootekni) Eğitmen Hoca Hasan Hikmet Topçu, proje teknik elemanları, kursiyerler ve yetiştiriciler katıldı.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanlığından Başkan Akın’a Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Tarım Platformu Ve Birlik Başkanı İhsan Akın’ı Ziyaret Ettiler.

Başkan Akın’dan Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş’a Ziyaret

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Akın’dan Birlik ve Beraberlik Mesajları

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Birlik Binasında İftar Programında Tarım Platformu Kadın Girişimciler Gurubu Ve Kadın Yetiştiriciler İle İftar Programında Bir Araya Geldi.

Başkan Akın, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Yönetimi Kurulu Başkanı İhsan Akın, İftar Yemeğinden Birlik Ve Beraberlik Mesajlarını Verdi. Başkan Akın, İftarda Basın’la Bir Araya Geldi.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Akın’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın’ı Ziyaret Ettiler.

Başkan Maskar’dan Başkan İhsan Akın’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Ziyaret etti.

Başkan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Malatya Koyun ve Keçi Birliği 8. Sürü Yönetimi Elemanı Kursunu Açtı

Birlik binasında ki açılan kursa Battalgazi Halk Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet TOMO, Platform ve Birlik Başkanı İhsan AKIN ve kursiyerler katıldı.

Battalgazi Mahalle Muhtarları Birlik Başkanı Akın’a Ziyaret

Battalgazi mahalle muhtarları Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan AKIN’ı ziyaret etti. Birlik Başkanı Akın’a Tarıma yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik ederek plaket verildi...

Başkan Güder’den Çiftçilere Müjde

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Tarım Platformu ile Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.

Akın, Birliğimiz Olarak Barış Pınarı Harekatını Destekliyoruz

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın da Türkiye'nin birliği, beraberliği ve sınır güvenliği için yapılan harekata maddi ve manevi olarak destek verdiklerini bildirdi. 

Akın’dan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platform Başkanı İhsan Akın, 14 Mayıs dünya çiftçiler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Malatya Tarım Platformu Başkanı Akın, Başkan Güder’i Ziyaret Etti

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, beraberinde Malatya Tarım Platformu yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

İhsan Akın’dan TYGD’ye Ziyaret

​​​​​​​Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı ihsan Akın,TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği)'ni ziyaret etti.

Başkan Polat, Malatya Hepimizin Ortak Evi

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı İhsan Akın ve Platform üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yurt Dışı Kredili Hayvan Talepleri Konulu Toplantı Yapıldı

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, yurt dışı kredili hayvan talepleri ile ilgili tüm kurumların olduğu bir toplantı yaptı.

Akın’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Ziyaret Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Yazıhan ve Arapgir’de Islah Proje Toplantısı Yapıldı

Birlik Başkanı ihsan AKIN bir konuşma yaptı ve yetiştiricilere önemli uyarılarda bulundu.

Akın, TÜDKİYEB Düzenlediği Fuara Katıldı

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve Birlik heyeti Antalya da 25.28 ekim tarihleri arasında yapılan Animall hayvancılık fuarına katıldı stand açtı ve soy kütüğü soybis toplantısına katıldı.

Başkan Akın, Çoban Müzesi İçin Destek İstedi

Malatya İli Damızlık, Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürü Levent İskenderoğlu'nu ziyaret...

Başkan Akın, İlçe Temsilcilerle Bir Araya Geldiler

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Birlik Binasında Soy Kütüğü İle İlgili Toplantı Yaptı.

Basın  Bülteni 

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ihsan Akın ve Birlik Teknik Çalışanları Ankara’da yapılan koyun ve keçilerde soykütüğü bilgilendirme ve istişare toplantısına katıldı.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinden İftar Yemeği

Malatya İli Damızlık, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar verildi.

Birlik Başkanı Akın’dan Basına İftar Yemeği

Malatya İli Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Basın Mensupları İle İftarda Bir Araya Geldi.

Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı Akın'dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Başkanı İhsan Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.