Başkan Akın'dan Birlik ve Beraberlik Mesajları

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Birlik Binasında İftar Programında Tarım Platformu Kadın Girişimciler Gurubu Ve Kadın Yetiştiriciler İle İftar Programında Bir Araya Geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Programa bir çok farklı sektörlerde iş yapan görev alan tarım hayvancılık ve birçok dalda iştigal eden kadın girişimciler, kadın Kooperatif Başkanları, kadın yetiştiriciler ve kadın muhtarlar katıldı.

Bir konuşma yapan Tarım platformu ve birlik başkanı ihsan Akın, konuşmasına şöyle başladı; Çok değerli kadın yetiştiricilerimiz ve değerli kadın girişimcilerimiz bugün burada iftarımızı birlikte yapmak ve kadın girişimcilerimiz ile kadın yetiştiricilerimizi buluşturmaktır. Sayımız gün geçtikçe artmakta ve daha çok artmasını bekliyoruz, Devletimizin Bakanlığımızın ve yerel yöneticilerimizin daha fazla üreticilere destek olmasını bekliyoruz, her alanda yeter ki siz üretin bizler her zaman olduğu gibi sizlerin yanınızda olacağız.  Tekrar Hepiniz hoş geldiniz dedi ve teşekkür etti.

Malatya Yazıhan ilçesinde küçükbaş hayvancılık yapan ve aynı zamanda Avukatlık mesleğini de icra eden kadın yetiştirici Cansu karabulut ise kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Üretimin önemli olduğunu dile getirerek daha fazla üretmeliyiz dedi.

Kadın girişimciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Kuluncak kooperatifi kurucusu olan Ayşe Yıldırım Özceyhan ise konuşmasını şöyle başladı. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak yapılan bu güzel programdan dolayı Başkan ihsan Akın ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar sonrası tek tek birer konuşma yapan kadın kooperatif Başkanları, kadın girişimciler ve kadın yetiştiriciler sorunlar ve konular dile getirildi masaya yatırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN