Etti Haberleri

Etti Haberleri

Başkan Geçit ‘Başkanım Yanımda’ Projesiyle Kaynarca Mahalle Sakinleriyle Buluştu

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

Yazıcı’dan İl Jandarma Komutanlığında Görev Yapan Şehit Kızına Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, 28 Mayıs 1994 yılında araç geçiş sırasında mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit Uzm. Çvş. Abdurrahman Selçuk’un, İl Jandarma komutanlığında görev yapan kızı psikolog Özge Selçuk’u ziyaret etti.

Vali Yazıcı’dan Trafik Ve İlk Yardım Haftası Mesajı

Toplumda trafik güvenliğini sağlamak ve devam ettirmek amacıyla tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de her yıl mayıs ayının ilk haftası “Trafik ve İlk Yardım Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.  

Başkan Sadıkoğlu: Esnafımız 21 Metrekareye Terk Edilmiş Durumda

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mısır Çarşısı esnafı için Büyükşehir Belediye Binası arkasında kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Hanife Yazıcı, Yazarı Zekine Dündar’a Ziyaret

Hanife Yazıcı’dan “Damıtılan Yalnızlık” Adlı Şiir Kitabının Yazarı Zekine Dündar’a Ziyaret. Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet , “Damıtılan Yalnızlık” adlı şiir kitabının yazarı kas hastası Zekine Dündar’ı ziyaret etti. 

Vali Yazıcı’dan İlimizdeki Fabrikalara Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde, ilimiz istihdamına ve ihracatına, yaptıkları üretim ve sağladıkları iş imkanları ile katkıda bulunan fabrikaları ziyaret etti. 

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Başkan Geçit, Koltuğunu Fatma Nazlı’ya Bıraktı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı’ya devretti.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret etti.

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Emanete İhanet Edilmesine Asla Müsaade Etmeyeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağız. Şunu Malatya halkı hiçbir zaman unutmasın, oylarıyla emanet ettikleri şehrimize sahip çıkacağız. Emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz”

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Şemsettin Alkan Vefat Etti

Genç Partisinden Veli Ağbaba’ya Tam Destek

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Ekibiyle Birlikte Seçim Çalışmaları Kapsamında Malatya Genç Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'ya gelerek Battalgazi'de binlerce  kişinin katılımıyla Battalgazi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını  gerçekleştirdi.

Gezer, Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Büyük Türk Dünyası Federasyonundan Genç Partiye Ziyaret

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel BaşkanI, Rıza Koçak Ve Yurtdışı Genel Başkanı, Malatya İl Başkanı Veysel Karademir ve yönetimi ile Genç Parti Malatya il başkanı Ahmet Turan Yalçını ziyaret ettiler.

Ocak Partisi'nden Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Coşkun, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sebahat Demir, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mehribe Özkan, İl Yöneticileriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

Karakuş, Malatya’da Siyasi Ahlak Çöktü

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarını Eski Malatya Alaca kapı meydanında devam etti. 

Başkan Adayı Alataş, Esnaf ve STK’ları Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Mehmet Kızıldaş, 10 Yıl Boyunca Laf Değil Hizmet Ürettik

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, “Arguvan halkının parasını israf etmedik, hizmet ürettik” dedi.