Genç Partisinden Veli Ağbaba'ya Tam Destek

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Ekibiyle Birlikte Seçim Çalışmaları Kapsamında Malatya Genç Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Partimizi ziyaret eden Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Veli Ağbaba Başkanımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Veli Ağbaba, Malatya’mızın sorunlarını her zaman meclis kürsüsünde dile getirmiş ve Malatyalı hemşerilerimizin takdirini kazanmıştır.

Başkan Ahmet Turan Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Veli Ağbaba Başkanımız her zaman Malatyalı hemşerilerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam ediyor. 6 Şubat depremlerinin ilk gününden bugüne kadar hep vatandaşın yanından olmuştur. Bizler Malatyalılar olarak depremlerde çok zor günler geçirdik. Sayın Veli Ağbaba, Malatya’mızı terk etmedi ve hiçbir ayrımcılık yapmamıştır. Malatyalı hemşerilerine gereken yardım ve yardımları yapmıştır. Buda bizleri sevdirmiş ve yine Malatyalı hemşerilerimizin takdirini kazanmıştır.

Sayın Ağbaba, Büyükşehir Belediyesi Adaylığını açıklarken Malatyalı hemşerilerine ne demişti: Ben Rozetimi çıkardım. Malatya'nın, Milletin adayıyım açıklamalarında bulundu ve Malatyalı hemşerilerimizin takdirini kazandı. Her gittiğimiz yerde herkes Veli Ağbaba Diyor. Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Bizler parti olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Veli Ağababa’dır. Çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Bizler Genç Partisi olarak her zaman yanınızdayız dedi.

Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Bizler Bugün Genç Partisi Malatya İl Başkanlığını Ziyaret Ettik. Bu Ziyaretimizde Bizleri Misafir Eden Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına Teşekkür Ediyorum Dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Genç Partisinin Bize Verdikleri Desteklerden Dolayı İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın Başkanımıza Teşekkür Ediyorum. Dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Bizim tek bir hedefimiz var oda Malatya’dır. Malatya’mızı ayağa kaldırmak için hep birlik içinde olacağız ve Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Bizim başka gidebileceğimiz bir yer yok. Tek gideceğiz yer ve kalacağımız yer Malatya’mızdır. Bizler Malatya’mızı terk etmeyeceğiz. Hep beraber birlik içinde olacağız ve Malatya’mızı ayağa kaldıracağız. Dedi.

6 Şubat depremlerinde bizler hiçbir zaman Malatya’mızdan ayrılmadık ve hemşerilerimizle birlikte hep sahalardaydık. Bugün bizler yine hemşerilerimizle birlikteyiz ve sahalardayız. Bizler başkaları gibi laf için değil hizmet için yola çıktık. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde Belediyecilik nasıl yönetilir tüm hemşerilerimiz göstereceğiz. Bizde birlik ve beraberlik vardır. Bizde ayrımcılık asla olmaz.

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Bizler hiçbir zaman Malatya’mıza küsmedik, Bizler hiçbir zaman Malatya’mızı terk etmedik. Bizler Malatyalıyız ve Malatya’mıza sahip çıkacağız. Ağbaba, Bizler seçim çalışmalarımızda gittiğimiz her yerde Malatyalı hemşerilerimizden büyük bir destek görüyoruz ve buda bizleri mutlu ediyor. Ben burada tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Malatya’mızı hep birlikte yöneteceğiz.

Başkan Adayı Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediyemizin kapısı tüm hemşerilerime açık olacaktır dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Koray Günüç | 24 Mart 2024 11:56

    Türkiye İttifakındayız. Oylarımız CHP’ye

BUNLARA DA BAKIN