Büyük Türk Dünyası Federasyonundan Genç Partiye Ziyaret

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel BaşkanI, Rıza Koçak Ve Yurtdışı Genel Başkanı, Malatya İl Başkanı Veysel Karademir ve yönetimi ile Genç Parti Malatya il başkanı Ahmet Turan Yalçını ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Genç Parti il Başkanlık Binası'nda gerçekleşen ziyarete Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkanı Rıza Koçak ve Yurtdışı Genel Başkanı, Malatya İl Başkanı Veysel Karademir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Parti Malatya İl Başkan Yalçın, federasyon yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.  Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkanı Rıza Koçak, Malatya’da ve ülke genelinde yapılan hizmetleri ve projeleri aktararak yapılan çalışmalara dair bilgi verdi. Son derece sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Malatya 6 Şubat Asrın felaketini yaşayan ve çok sayıda can ve mal kaybı olan illerden biri Malatya, Malatya esnafı ve halkı için bir an önce ayağa kalkması ve ticaretin tekrardan sağlıklı bir ortamda dönemsi için kaşıklı fikir alış-verişinde bulunuldu. Bu konuda özellikle ilgili İlimizdeki tüm il ve İlçe Yerel Yönetimlerinin birlikte hareket etmelerinin önemi vurgulandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN