Binası Haberleri

Binası Haberleri

Başkan Sadıkoğlu: Esnafımız 21 Metrekareye Terk Edilmiş Durumda

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mısır Çarşısı esnafı için Büyükşehir Belediye Binası arkasında kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Başkan Gürkan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatını İnceledi

'Buranın Bir Külliye Şeklinde Olması Noktasında Gerekli Çalışmalar Yapılıyor'

Başkan Durali Zelyurt, Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçe sakinleri arasında köprü vazifesi gören ve sorunların çözüme kavuşturulması için gayret gösteren mahalle muhtarlarını Belediye hizmet binası’nda ağırladı.

Asuman Sarıtaç'tan Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneğine Ziyaret

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Malatya’nın, Ülkemizin ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız. Gençlerimizi Daha İyi Yarınlara Hazırlamalıyız. Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

MASKİ Hizmet Binası Enerji Kimlik Belgesine Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, 9-15 Ocak 2023 Enerji Verimliliği Haftası nedeni ile yaptığı açıklamada, günlük alışkanlıklardan vazgeçilerek çok ciddi bir şekilde enerji tasarrufunun yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan  Kiraz'a Yoğun Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Milletvekilliği A. Adaylığı açıklamasını Parti İl Binasında yoğun izdiham arasında açıkladı.

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Ve Millet Bahçesi Çalışmaları

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Ve Millet Bahçesi Mimari Yapısı Ve Görselliğiyle Kent Estetiğine Değer Katacak.

Milletvekili Çalık, 1,5 Milyara Mal Olacak Adalet Sarayını Malatya’mıza Kazandıracağız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Yeşiltepe'de bulunan eski askeri hastanesi yerine yapılacak olan yeni adliye binasının 1,5 milyar lira bedelle yapılacağını söyledi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Genel Başkan Ayşe Alpaslan Başkanlığında Toplandı. Vatanseverler Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını dernek binasında yaparak, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Çınar, Yeni Belediye Hizmet Binası İle Millet Bahçesi Alanını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesindeki 40 dönümlük alanda inşaatı devam eden Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile Millet Bahçesinin birbirini bütünleştirecek mimari yapıları ve tasarımlarının yanı sıra yeşil alanları, sosyal, kültürel ve sportif mekânlarıyla örnek bir yatırım olarak Yeşilyurt’ta hizmete sunulacağını söyledi.

Başkan Akın, Çoban Kurslarımız Devam Ediyor

10. Sürü yönetimi elemanı (çobanlık )  kursu açılışı için birlik binasında eğitim programı düzenlendi. Eğitimde ev sahipliği yapan Tarım platformu ve birlik başkanı İhsan Akın, Ziraat Mühendisi (zootekni) Eğitmen Hoca Hasan Hikmet Topçu, proje teknik elemanları, kursiyerler ve yetiştiriciler katıldı.

Malatya Ticaret Borsası’nda Seçim Heyecanı Yaşanıyor

Malatya Ticaret Borsası (MTB) meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü, Malatya Ticaret Borsası binasında yapılacak.

Vali Şahin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Brifing Aldı

Vali Şahin, ilimizde bulunan Kamu Kurum ve kuruluşlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, kurumların personel, araç, hizmet binası, lojistik, insan kaynakları durumlarını yerinde incelemek ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi almak amacıyla kurumlardan brifing aldı.

Başkan Gürkan, Yimpaş Binasında Çalışan Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yenileme çalışmalarının devam ettiği YİMPAŞ binasında incelemelerde bulunarak, yenileme çalışmalarını yürüten personellerle bir araya geldi.

Yeşilyurt’a El Birliğiyle Modern Bir Hizmet Binası Kazandıracağız

Başkan Çınar, Yeni Belediye Hizmet Binası İnşaatında Çalışan İşçilerle Bir Araya Geldi.

Tüfenkci'den BBP Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman’ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasına geçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Büyük Birlik Partisine Toplu Katılım

Büyük Birlik Partisine Toplu Katılım Nedeniyle, Parti Binasında Tören Düzenlendi.

MASKİ Personelleri Kan Bağışında Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri belirli aralıklarla kan vermeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasında Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından kurulan stantlarda MASKİ çalışanları kan bağışında bulundu.

Başkan Karaman, Malatya’da Gücümüze Güç Katıyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Sedat Alataş, Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Avcu,  Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap  Daşkıran, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Gazetecilerle bugün parti binasında kahvaltıda bir araya geldiler.

Gürkan, Yimpaş Binası Malatya CITY Olarak Malatya’ya Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, güçlendirme ve yenileme çalışmalarının devam ettiği YİMPAŞ binasında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşku İçerisinde Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Büyükşehir Belediye binası yanında düzenlenen Gençlik Konseri binlerce Malatyalı genci bir araya getirdi.

Hemşehrilerimize Modern Ve Kaliteli Bir Binada Hizmet Vereceğiz

Çınar, Yapımı Tüm Hızıyla Devam Eden Yeni Belediye Hizmet Binasını İnceledi.

Büyük Birlik Partisi’ne Yakışır Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Malatya'da Büyük Birlik Partisi Hizmet Binası Büyük Bir Coşkuyla Hizmete Açıldı.

Başkan Akın’dan Birlik ve Beraberlik Mesajları

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Birlik Binasında İftar Programında Tarım Platformu Kadın Girişimciler Gurubu Ve Kadın Yetiştiriciler İle İftar Programında Bir Araya Geldi.

Başkan Ekmen, Bu Saldırılar Bizi Yolumuzdan Döndüremez

Ekmen’den Saldırıya Uğrayan Deva Partisi Pütürge İlçe Binası Önünde Açıklama.