Tüfenkci'den BBP Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman'ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasına geçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman’ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasına geçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili ve 64. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İl Yönetimi Üyeleri ile birlikte. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

Milletvekili Tüfenkci'nin ziyaretleri esnasında Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ile birlikte Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları, İl Yönetimi, Battalgazi İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Yönetimi ve Alperen Ocakları İl Başkan Yardımcısı hazır bulundular.

Milletvekili Tüfenkci ise: “Abdulvahap başkanıma biz güveniyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de güzel hizmetlere imza atacağına, inanıyorum. Tüm ekibine başarılar diliyorum, Malatya için hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ise: ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Tüfenkci’ye teşekkür ederek, "Her zaman her süreçte Malatya’mıza hizmetinde bizlerin mutlu etmiştir etmeye de devam ediyor. Şahsım ve teşkilatım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum, diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN