Büyük Birlik Partisine Toplu Katılım

Büyük Birlik Partisine Toplu Katılım Nedeniyle, Parti Binasında Tören Düzenlendi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisine Toplu Katılım Nedeniyle, Parti Binasında Tören Düzenlendi. Büyük Birlik Partisi Tarafından Yapılan Açıklama Şöyle.

Büyük Birlik Partimize Toplu Katılım Törenimizi Gerçekleştirdik

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından Tanıtım ve Üye Kayıt Çalışmaları Kapsamında Düzenlenen Stand Çalışması Sonrası Toplu Katılım ve Rozet Törenimiz Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Binamızda Gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı, İl ve İlçe Kadın katkılarıyla düzenlenen Büyük Birlik Partisi tanıtımı, yeni İl Yönetimimizin tanıtımı, üye kayıtlarımızı artırmak ve var olan üyelerimizle bir araya gelebilmek hedefleriyle Şehir Merkezi Yeni Camii Meydanı'nda 3-12 Haziran tarihleri arasında tanıtım standı çalışması yaptık. Stand çalışmamızın son günü etkinliklerimizi ve toplu katılımla birlikte rozet ülke genelinde de etkili olan hava muhalefeti sebebiyle Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Binamızda gerçekleştirdik.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı binamızda düzenlenen toplantı ve basın açıklamasına Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanımız Sayın Abdulvahap Karaman, başkanlık ederken Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyemiz Ercan Altunkaya, Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanımız  Abdullah Daşkıran, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanımız  Şinasi Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Yazıhan İlçe Başkanımız  Özay Özcan, Alperen Ocakları Malatya İl Başkanımız  Yalçın Arıcak ile birlikte İl ve İlçe Yönetimi üyelerimiz ve Büyük Birlik Partimize yeni katılacak olan değerli vatandaşlarımız katıldılar.

Rozet töreni öncesinde söz alan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanımız Abdulvahap Karaman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Yönetim Kurulu Üyelerim, MDK Üyemiz, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlarım,  Alperen Ocakları İl Başkanım, Değerli ve Kıymetli Büyük Birlik Partisine Gönül Vermiş Hepiniz Hoşgeldiniz.

Bugün, geride bıraktığımız 10 günlük süreçte gerçekleştirdiğimiz üye kayıt ve tanıtım standımızın kapanışı ve toplu katılım törenimiz için bir araya geldik. Stand faaliyetlerimiz çok güzel, verimli geçmiş olup bu süreç içerisinde 700 civarında üye kaydı yapmış bulunmaktayız. 

Bu sebepten dolayı tüm Malatya halkına ve emek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Bu bağlamda tüm arkadaşlarımızın çok emeği oldu fakat gerçekten ilk günden bu güne her gün kesintisiz standımızda yer alıp çalışmalar yapan özellikle Fatma Gürbüz, Erkan Şen, Hüseyin Polat, Mustafa Cengiz, Hüseyin Önal, Münevver Varol, Yıldız Gür ve kıymetli Abdullah Amcamız ayrıca teşekkür ederim.

Bildiğiniz gibi partimiz Türk siyasetine damga vurmuş, kirlenmemiş, pak kalmış tek partidir. İnşallah bundan sonra da bu yönde devam edecektir. Tek kaygısı ve derdi bizim gibi memleket, vatan, bayrak, millet olan vatan sevdalısı dostlarımızla bir araya gelmek, aynı şemsiye altında toplanmak ve davamızı Türkiye'de ve Malatya'da hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz.

Başkan Karaman,  Sizleri tertemiz bir sayfa, tertemiz bir parti, tertemiz bir siyaset ile karşılıyor ve bu kutlu yolda sizler ile birlikte yürümek istiyoruz. 

Bu bağlamda yeni katılan arkadaşlarımıza tekrardan hoşgeldiniz diyorum ve saygılarımı sunuyorum."

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanımız Abdulvahap Karaman'ın konuşmasının akabinde yeni katılan üyelerimizin rozet töreni gerçekleştirilmiştir.

 Bu vesile ile Büyük Birlik Partimize yeni katılan değerli dava arkadaşlarımıza tekrar hoşgeldiniz diyor, yaptığımız bu çalışmaların vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN