Duvarı Delen Hırsızlar BBP İl Binasında Ne Varsa Alıp Götürdüler…

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya merkez’de ağır hasarlı binanın duvarı delerek az hasarlı bulunan,Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Hizmet Binası'na giren hırsızlar ne varsa alıp götürdü.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depreminde 11 ilimiz Malatya dahil ağır hasar alarak bir çok iş yeri  evler  ve siyasi parti binaları dahil kullanılmaz hale gelmişti. 

Malatya merkezde bulunan  Büyük Birlik Partisi (BBP) İl ve ilçe Hizmet Binası'na giren hırsızlar ne varsa alıp götürdü.

Kahramanmaraş depremlerinde etkilen kentlerden biri olan Malatya’da, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Hizmet Binası'na hırsız girdi. 

Kent merkezi İnönü Caddesi üzerinde bulunan ve depremlerde az hasarlı olarak raporlandığı iddia edilen biraya yan taraftaki ağır hasarlı binanın duvarını delerek giren hırsızlar içeride ne varsa alıp götürdü.

Komşularının bilgilendirmesiyle olaydan haberdar olduklarını kaydeden BBP İl Başkanı Abdulvahap Karaman, depremler sonrası kent genelinde benzer mağduriyeti yaşayan çok sayıda kişinin bulunduğunu belirterek Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Yeşilyurt ilçe Emniyet müdürlüğü ekipleri 7/24 saat bu tür olayların üstüne giderek çok sayıda gerek suç ustu ,gerek se en kısa sürede bu tür hırsızlık olayları açığa çıkarıyor. Başkan  Karaman, Bundan dolayı Emniyet mensblarımıza Sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

 Malatya valimiz sayın Ersin Yazıcı yıkım ekiplerine bir an önce bu türden bitişik nizamdaki ağır hasarlı binalara yıkılması için ağırlık vermesi lazım dedi.

Karaman konuyla ilgili olarak şikayetçi olduklarını kaydederken polis ekipleri binada inceleme yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN