Aşmaya Haberleri

Aşmaya Haberleri

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Güder, Hatunsuyu Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Battalgazi’de adım atmadık yer çalınmadık kapı bırakmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatandaşlarla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat dinlemeye verdiği önem kapsamında Hatunsuyu mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Güder Gençlerin Teknofest Gezisi Talebini Geri Çevirmedi

Battalgazili Gençler Türkiye’nin Ayakları Yere Basmayan Festivali’ni Gezdi.

Malatya TSO, YÖREX’te Malatya’nın Yöresel Ürünlerini Tanıtıyor

Malatya’nın yöresel ürünler bakımından ülkemizdeki en zengin illerin başında geldiğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yöresel ürünlerimizin coğrafi tescil almaları ilimiz ekonomisinin gelişmesine, istihdamın artmasına ve markalaşmaya ciddi katkılar sağlıyor” dedi.

Başkan Güder, Teknofest’te Dereceye Giren Öğrencilerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu yıl 4. kez kapılarını misafirlere açan Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) dereceye giren Malatyalı öğrenciler ile bir araya gelerek, elde ettikleri başarıdan dolayı tebriklerini iletti.

Battalgazi’nin Torunları, Teknofest’e Hayran Kaldı

TEKNOFEST gezi turu taleplerini Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ileten ve bu talepleri geri çevrilmeyen Battalgazi’nin torunları, Türkiye’nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline hayran kaldı.

Başkan Samanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Kurban Bayramı sebebiyle çeşitli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı’nın önemine değinen ve tüm insanları yardımlaşmaya davet eden Başkan Samanlı; “ Kurban Bayramı paylaşmaktır.

Başkan Güder, Hizmetlerimizde Esnafımızı Ön Planda Tutuyoruz

Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz. Esnafımızın daha iyi iş yapabilmesi, ticaretini geliştirebilmesi için bize düşen vazife ne ise sizlerle her zaman paylaşmaya ve gereken çalışmayı da yapmaya hazırız” dedi.

Modern Yapılaşmaya Örnek Yatırım: Yeşil Topsöğüt Konutları 

“Yeşil Topsöğüt Konutlarıyla Sosyal Belediyeciliğe Farklı Bir Bakış Açısı Kazandıracağız”

Yeni Malatyaspor Robin Yalçın'la Yollarını Ayırdı

Yeni Malatyaspor'da forma giyen Robin Yalçın Demir Grup Sivasspor ile anlaşmaya vardı.

Private Telekom Bayilikleri Verilecektir

Private Telekom şirketi Türkiye genelinde hızla yaygınlaşmaya devam ediyor.

Türkiye, Rusya ve İran'la Anlaştı

Türkiye, Rusya ve İran'ın Astana'da, İdlib'te oluşturulacak "çatışmasızlık bölgesi"nin sınırları konusunda anlaşmaya vardığı aktarıldı.

Arakanlı Müslümanlara İlk Yardımlar Ulaştı

Myanmar ordusu ve Budist çetelerin saldırılarına maruz kalan ve Bangladeş'teki mülteci kamplarına sığınan Arakanlı (Rohingya) Müslümanlara ilk yarımlar ulaşmaya başladı.

Büyükşehir Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

LÖSEV İle Sen’de Kansere Dur’de

Kurulduğu yıldan bu güne kanserle mücadelede sayısız başarılara imza atan LÖSEV,  dünyada ve Türkiye’de her cephede kanserle savaşmaya devam ediyor.