Başkan Samanlı'dan Kurban Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Kurban Bayramı sebebiyle çeşitli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı'nın önemine değinen ve tüm insanları yardımlaşmaya davet eden Başkan Samanlı ' Kurban Bayramı paylaşmaktır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Kurban Bayramı sebebiyle çeşitli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı’nın önemine değinen ve tüm insanları yardımlaşmaya davet eden Başkan Samanlı; “ Kurban Bayramı paylaşmaktır. Yardımlaşmayı kendisine ilke edinen her bireyin, gücünün yettiğince ihtiyaç sahibine ulaşacağını umut ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler de bu bayramı ihtiyaç sahiplerini gözetmenin verdiği huzur ile geçireceğiz.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle;

NE MUTLU İSLAMİYET’İN EMİRLERİNİ UYGULAYABİLENLERE

“ Şükürler olsun ki; Yüce Türk Milleti bir bayrama daha sağ salim kavuştu. Yasaklarla geçen Ramazan Bayramı’nın ardından yasakların olmadığı bir Kurban Bayramı bizleri bekliyor. Kurban Bayramı demek paylaşmak demektir. Yardımlaşmayı kendisine ilke edinen her bireyin, gücünün yettiğince ihtiyaç sahibine ulaşacağını umut ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler de bu bayramı ihtiyaç sahiplerini gözetmenin verdiği huzur ile geçireceğiz. Hemşehrilerimize her daim her konuda ulaşmayı ilke edinen bu davanın neferleri olarak bu bayramda da boş durmadık ve ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit ettik. Ben ve yönetim kurulu üyelerim, her bir ihtiyaç sahibine yardımlarımızı ulaştırıncaya kadar durmayacağız. Ne mutlu İslamiyet’in emirlerini uygulayabilenlere ve hak gözetebilenlere…

PANDEMİ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA PARTİMİZDE BAYRAMLAŞMA OLMAYACAKTIR

Pandemi Sebebiyle çok fazla yakınlaşamıyoruz. Bu yüzden tedbirler kapsamında partimizde bayramlaşma olmayacaktır. Umut ediyoruz ki; Milliyetçi Hareket olarak, seneye coşkulu kalabalıklar eşliğinde bayramları karşılayacağız. O gün gelene dek, hemşehrilerimizin tedbirleri elden bırakmamalarını ve maske-mesafe-hijyen kurallarına riayet etmelerini tavsiye ediyorum.

BU BAYRAMDA KURBAN DERİLERİMİZ ÜLKÜ OCAKLARI MALATYA İL BAŞKANLIĞI’NA

Görevine yeni atanan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yönetiminin; “ Sevabı Ocağınıza, Derisi Ocağımıza” sloganı ile başlatmış oldukları kampanyaya canı gönülden destek veriyoruz. Bu desteğin ulaşacağı yer Ülkü Ocakları olduğu için müsterihiz. Tüm hemşehrilerimizi de kurban derileri ile destek vermeye davet ediyoruz. Konu ile ilgili irtibat numaraları üzerinden iletişime geçebilirsiniz. (0552 552 14 44- 0555 177 46 82)

Başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, tüm Türk- İslam Alemi’nin bayramını kutluyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN