LÖSEV İle Sen'de Kansere Dur'de

Kurulduğu yıldan bu güne kanserle mücadelede sayısız başarılara imza atan LÖSEV,  dünyada ve Türkiye'de her cephede kanserle savaşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kurulduğu yıldan bu güne kanserle mücadelede sayısız başarılara imza atan LÖSEV,  dünyada ve Türkiye’de her cephede kanserle savaşmaya devam ediyor. Ana sınıflarından üniversitelere, devlet kurumlarından özel kuruluşlara, gönüllülerden bağışçılara dek her kesime ulaşarak hastalıktan korunma yollarını anlatıyor, seminerler, etkinliklerle toplumsal bilinç sağlıyor.

7 Mayıs Pazar Günü Tüm Türkiye’de…

LÖSEV’in tüm dünyada hızla artan kansere vakalarına karşı bireylere düşen görevleri hatırlatmak, toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği geleneksel “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” bu sene de başta Ankara olmak üzere, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kayseri ve Antalya’da aynı anda hayata geçirildi.  7 Mayıs 2017 Pazar günü düzenlenen yürüyüşler LÖSEV Gönüllüleri, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla hem “Kansere Dur” dedi, hem de binlerce kanser hastasına umut aşıladı.

Özellikle çocukların, savaştıkları hastalığın acılarını unutup eğlendiği yürüyüşte, parmak boyama, zumba gibi aktivitelerin yanı sıra mini yarışmalar da gerçekleştirildi. Alanda açılan stantlarda Lösemi tedavisi bitmiş çocukların annelerinin el emeği ürünlerinin satışı gerçekleştirildi.

LÖSEV’DEN Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşama Davet…

 

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER yapılacak en önemli yatırımın sağlık olduğuna dikkat çekerek : “Sağlığımız en değerli varlığımız,  ne yazık ki kıymetini ancak kaybedince anlıyoruz. Bizler bu projeler ile hastalanmadan önce harekete geçerek, korkunç hızla artan kansere karşı pek çok riski bertaraf edebileceğimizi paylaşıyor ve sağlığımızın önemine dikkat çekiyoruz. Halkımızı sağlıklı beslenmeye ve hareketli bir yaşama davet ediyoruz. Alınacak basit tedbirlerle, biraz gayret ve çaba ile çok daha zinde, mutlu ve huzurlu olacaklarını ifade ediyoruz.”  dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN