Ak Parti Yeşilyurt Haberleri

Ak Parti Yeşilyurt Haberleri

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

AK Parti Yeşilyurt İlçesi Tarafından İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yeşilyurt İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından, ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Çınar, İlçemizdeki Büyük Değişimde Kadınlarımız Ve Gençlerimizin Rolü Büyük

Başkan Çınar, Yeşilyurt’taki Yatırımları Ak Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları Ve Yönetim Kurulu Üyelerine Anlattı

Başkan Çınar’dan, Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya’nın hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Birçok projeyi birlikte hayata geçirdik.

AK Parti Malatya Kadın Kolları’ndan ABYB’ye ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç , Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundular.

İşimiz Gücümüz Gençlik!

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Futbol Turnuvası düzenleyecek.

Nakliyatçılar Sitesindeki Esnaflar Sorunlarını Aktardı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya ile birlikte Nakliyatçılar Sitesi ve Galericiler Sitesinde hizmet veren esnaflarla bir araya geldi.

Nakliyatçılar Sitesindeki Esnaflar Sorunlarını Aktardı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya ile birlikte Nakliyatçılar Sitesi ve Galericiler Sitesinde hizmet veren esnaflarla bir araya geldi.

Bin Aydan Daha Hayırlı Olan Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih TAV yayınladığı mesajda, “Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede edilen duaların kabul olmasını diliyorum” dedi.

Kadınlarımız Huzurlu, Mutlu ve Sağlıklı Toplumların Teminatıdır

Yeşilyurt Belediyesi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ile AK Parti Yeşilyurt Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında; Çavuşoğlu mahallesinde düzenlenen programda kadınlara çiçek, dezenfektan, kolonya ve maske hediye edildi.

Başkan Tav, Sağlıkçılarımızın Her Zaman Yanındayız

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları ülke genelinde yaşanan zorlu süreçte sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı...

Başkan Dağ, Doğru ve İyi Yaptığınız Her Çalışmanın Destekçisi Olacağız

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti...

AK Parti Yeşilyurt İlçesi Gençlik Kolları Yönetim Kurulunu Açıkladı

AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, yeni yönetim kurulunu açıkladı...

AK Parti Yeşilyurt İlçe 7.Olağan Kongresi 13 Eylülde

AK Parti Yeşilyurt İlçe 7.Olağan Kongresi 13 Eylül Pazar Günü Açık Alanda Yapılacak.

Yalçınkaya, Hüznün Ve Umudun Bayramı; Ramazan

Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, Ramazan Bayramı vesilesi İle bir mesaj yayınladı…

Başkan Yalçınkaya, İyiki Varsınız...

Malatya Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeşilyurt Bizim Aşkımız, Sevdamız Ve Tutkumuz

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Yeni dönemde Yeşilyurt'umuzu 2023'e taşıyacak olan projelerimizi hayata geçireceğiz.

Çınar, 31 Mart'ta Yeni Bir Zafer Kazanacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "31 Mart'ta yeni bir zafer kazanarak, 'Gönül Belediyeciliği' anlayışıyla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Yeşilyurt'umuzu Büyük Hedeflerle İlerlettik

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Yediden yetmişe girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız" dedi. 

Çınar, Yeni Dönemde Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, beş yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, yeni dönemde gönül belediyeciliğiyle taçlandırmak istediklerini söyledi. 

Çınar, 2014'ten Buyana Gündüzbey'e Bir Çok Hizmet Yaptık

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, " Hem hizmet belediyeciliği kapsamında hem de fiziksel belediyeciliği kapsamında çalışmalarımız oldu.

Çınar, Büyük Emekle Yeşilyurt'u Marka Haline Getirdik

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, büyük emek ve gayretlerle Yeşilyurt'u marka haline getirdiklerini söyledi. 

Başkan Çınar, Beş Yılda İlçemizi Büyüttük

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'ta her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Beş yılda ilçemizi, bütçemizi büyüttük" dedi.

Çınar, Hedefimiz Türkiye'de Rekor Kırmak

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde hedefimiz Türkiye'de rekor bir oy almak.

Çınar, Ortak Paydamız Malatya'yı Her Alanda İyi Noktalara Taşıyacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, gönül belediyeciliği yaparak, ortak paydaları olan Malatya'yı her alanda iyi noktalara taşıyacaklarını söyledi.

Çınar, Büyükşehirden Sonra Beş Yılda Şehrimizin En Büyük Belediyesi Haline Geldik

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Nüfusumuz 267 binden beş yıl içerisinde 320 bine çıktı.

“İlçemizi 2023 Vizyonuna Uygun Hale Getirmek Temel Hedefimizdir”

Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Yaka Mahallesi Sakinleriyle Buluştu.