Başkan Dağ, Doğru ve İyi Yaptığınız Her Çalışmanın Destekçisi Olacağız

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ’ı ve yönetim kurulunu ziyaret ettik.  Başkan Tav, Bizleri misafir eden Başkan Sayın Zeki Dağ ve yönetim kulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.  Tav, Anadolu Basın Birliği Malatya’mızda milli ve manevi değerlere sahip çıkarak tarafsız ve ilkeli yayın yapmaktadır.. Başkan Salih Tav, Bizleri misafir eden sizlere tüm teşkilatım adına teşekkür ediyorum dedi.

 

Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret eden AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, Malatyalı hemşerilerimizin ve Malatya’nın sesi olan tarafsız, bağımsız ve objektif bir yayın anlayışı içerisinde hareket eden asla ilkelerinden taviz vermeyen kamunun sesi olan Anadolu Basın Birliğine teşekkür ediyorum. Sizler AK Parti’miz kurulduğu günden bugüne kadar bizlere hep destek verdiniz bizlerin halkla buluşmasına vesile oldunuz. Biz gençlerin faaliyetlerine her zaman yayın organlarında yer verdiniz destek oldunuz dedi.

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, İki merkez ilçemizin genç ve dinamik çalışkan ve benim için çok değerli olan bu iki kardeşimize görevlerinde başarılar diliyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu gençlerin içerisinde geleceğin Belediye Başkanları, Milletvekilleri, Bürokratları ve Devlet adamları yetişecektir. Milletimizin ve Ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak bu gençlerimize destek olup yaptıkları doğruların her zaman yanında olacağız. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bizler Anadolu Basın Birliği olarak iyi ve doğru yaptığınız her şeyin yanında olacağız.. Bu ziyaret vesilesiyle Her iki başkanım ve yönetimine başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN