AK Parti Malatya Kadın Kolları'ndan ABYB'ye ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç , Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

     Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Pelitoğlu ve beraberindeki heyet, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyelerinin Çalışan Gazeteciler gününü kutladılar. Başkan Pelitoğlu,’’Çok zor ve sorumluluk isteyen bir mesleği icra ediyorsunuz. Halkın haber alma noktasında her türlü zorluğa rağmen, görevini layıkıyla yerine getiren tüm basın mensubu kardeşlerimizin gazeteciler günü kutlu olsun. Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) bünyesindeki yayın organlarını taktirle takip ediyoruz . Gerçek ve tarafsız haber anlayışınız ve ilkeli duruşunuz  için ayrıca teşekkür ediyorum ve tüm üyelerinize başarılar diliyorum’’ dedi.

     Özlem Pelitoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, "Kadın kolları olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızda birçok program ele aldık. Bu programlar çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza ve  çalışmalarımıza el birliği ile devam edeceğiz” dedi.

           AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ise,’’ toplumdaki birlik, beraberlik, dayanışma ruhunu geliştirme ve  toplumdaki ahengi oluşturma bilinciyle hareket  ediyoruz. Çıktığımız bu yolda, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada  gönüllere girmeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

    AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç,’’ Anadolu Basın Yayın Birliği bünyesindeki yayın organlarını yakınen takip ediyorum ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. Biz AK Parti İlçe teşkilatı olarak, algılarla değil, gerçek çalışmalarımızı anlatmak ve  toplumu bilgilendirmek adına sahada büyük bir özveri ile görevimizi ifa ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yavuzkurt ise yaptığı konuşmada; ‘’samimiyet, tevazu ve gayretiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğunuz azim ve kararlılıkla, sözde değil, özde olduğuna inandığımız samimiyet ve gayretinizle gönüllere dokunmaya devam edeceğinizden şüphemiz yoktur. Bu anlamlı ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ve görevinizde başarılar diliyorum’ ’ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN