Ak Parti Haberleri

Ak Parti Haberleri

Ocak Partisinde İl Başkanı Mehmet Coşkun Oldu

Kuruluşu kısa zamanda olmasına rağmen 10 ay gibi kısa sürede Kendini tanıtan ve Türkiye'de ilgi odağı olmaya devam eden Ocak Partisinin Malatya İl Teşkilatında bayrak değişimi yaşandı.

Ölmeztoprak, Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileniyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Başkan Kahveci, Çalınmadık Kapı, Tutulmadık El Bırakmayacağız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, '31 Mart'a kadar çalınmadık kapı, tutulmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız.'

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Orduzu Köşebaşı Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Taşkın, burada seçimlerin önemine de vurgu yaparak yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını söyledi.

Ocak Partisi'nden Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Coşkun, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sebahat Demir, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mehribe Özkan, İl Yöneticileriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

AK Partili Taşkın, Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.  Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Sülük, Hizmetkâr Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Taşkın, Malatya’yı El Birliğiyle Ayağa Kaldıracağız

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: 'Devlet Millet El Ele Malatya'yı Ayağa Kaldıracağız'

Sami Er, Malatya Eskisinden Daha Güçlü Bir Şekilde Ayağa Kalkacak

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er: 'Malatya eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak'

Bayram Taşkın, Malatya'yı Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.

Malatya İspendere Göleti Yatırımında EKAP'a Girildi

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 2023- 2024 yılları arasında Malatya’ya yapılan yatırımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Malatya'da Tarihi Gün, Başkan Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler.

Maskar, Akçadağ'a Sevdalıyız

Akçadağ'ın yetiştirdiği Önemli Bürokrat ve Siyasilerinden AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Aday Adayı Murat Maskar' Akçadağ Bizim Sevdamız, Akçadağ'a sevdalıyız' dedi.

Başkan Aday Adayı Fidanel, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Yöneteceğiz

Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan A. Adayı Okyay, MHP’yi Ziyaret Etti

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Okyay’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret etti.

Kahveci ve Demez Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya'nın önemli Eşraflarından AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri – Asiye Kahveci Ailesinin oğlu Muhammed Kahveci ile Remziye – Tahsin Demez Ailesinin Kızı Sema Demez Kahveci muhteşem düğün töreniyle evlendi.