Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Okyay'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret etti. Başkan Aday Adayı Latif Okyay, Basın bizim için çok önemlidir, Malatya Battalgazi İlçemize hep birlikte hizmet edeceğiz dedi.

Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, Göreve Geldiği durumda yapacakları hizmetler hakkında da bilgiler verdi. Battalgazi İlçemize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız ve Battalgazi İlçemizi güzel yerlere getirmek için çaba göstereceğiz.

Malatya’nın 6 Şubat günü büyük bir afete maruz kaldığını anlatan Okyay, “Amacımız Malatya’yı 6 Şubat öncesine dönmesi ve şehrin kronikleşen sorunlarını çözmek için hep beraber çalışacağız. 6 Şubat’ta büyük bir yıkım yaşadık, insanlarımızı kaybettik, evlerimizi kaybettik, iş yerlerimizi kaybettik. Bizim bu kentin ışıklarını, eski durumunu yeniden en hızlı şekilde, en modern şekilde diğer paydaşlarımızla birlikte yapacağız inşallah.

Battalgazi ve Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma adına tecrübeleri ile ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Okyay, “Malatya'mızın modern bir şehir olması ve ulaşım, park, trafik problemleri çözülmüş şekilde geleceğe emin bakan bir şehir oluşturmak adına elimizden geleni yapacağız. Malatya ve Battalgazi İlçemiz hepimizindir ve hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi İlçemizi eski haline daha güzel bir yere getirmek için gece gündüz çalışacağız. Battalgazi İlçemizi modern bir hala getireceğiz dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Olan Sayın Latif Okyay Başkanımızın tecrübeleriyle Battalgazi İlçesine yapacakları hizmetler tabi ki çok önemlidir. Sayın Latif Okyay’a Allah nasip ederse göreve geldiğinde ve Belediyecilik tecrübesiyle Battalgazi İlçesini daha güzel bir yere getireceğine inanıyoruz dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay’a Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Sayın Latif Okyay Başkanımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz ve inşallah başarılı olursunuz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN