MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’nın Kaderi Değişiyor

250 Milyon TL’lik dev projenin ihalesi yapıldı.

Hekimhan Yama Dağı Radar Üssü Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Büyükşehir 2 Bin 850 Metre Rakımda Çalışmalarını Sürdürüyor

MALATYA KAMUOYUNA DUYURU!

Son aylarda Malatya'da "Engelli Bakış" adında bir dergi satarak engellilere yardım topladıklarını iddia eden şahısların biz engellilerin toplumdaki imajından faydalanmak suretiyle çok sayıda dergi sattıklarını ve para topladıklarını öğrenmiş bulunuyorum.

Başkan Güder: “Kentsel Dönüşüm Şehit Fevzi İçin Tarihi Bir Fırsat”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Riskli Bölge ilan edilen ve kentsel dönüşümün yapılacağı Şehit Fevzi Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bölgede uygulanacak olan çalışmaların bölge için tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Yeşil Gıda Marketlerle Hizmet Sektörüne Farklı Bir Kimlik Kazandıracağız

Başkan Çınar’ın ‘Yeşil Gıda Market’ Vaadi İlk Olarak Bostanbaşı’nda Gerçeğe Dönüştü.

TEÇ-SEN Sendikasından Milli Eğitim Müdürü Kanbay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tüm Eğitim Çalışanları Sendika Başkanı Orhan Gedik, yönetim kurulu üyeleri İl birlikte Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan İl Müdürü Battal Kanbay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yatırımlarımızla Yeşiltepe’nin Gelişimine Katkı Sunuyoruz

Başkan Çınar, Yeşiltepe Sosyal Tesisleri Ve Halı Sahanın İnşaat Çalışmalarını İnceledi

Yeniden Refah Partisi’nden AGC’ye Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Yusuf Uçar, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya’yı ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Baruş, Salgındaki Başarımız, Vatandaşlarımızın

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Pandemi Kurulu üyeleriyle kent merkezinde denetim yaptı.

Koronavirüs Belasını Hep Birlikte Mücadele Ederek Yeneceğiz

UDH, Şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, Malatya İl Başkanı Mehmet Bozkır, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Parkometre Şirketinin Değil Vatandaşın Esnafın Yanında Olun

Niyazi Mısri Mahallesi Muhtarı Nilgün Tekatlı, Mahalle sakinleri ve esnafı olarak kendi araçlarını kapılarının önlerine koyamadıklarından dolayı parkmetre uygulamasına tepki gösterdi.

Sadıkoğlu’ndan Malatya Basınına Teşekkür

Malatya’nın 6. Bölge teşvikleri kapsamından çıkarılması sonrasında kararda değişiklik için Ankara ve İstanbul’da önemli girişimlerde bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanının eski teşvik sistemine geri dönülmesi talimatının ardından Malatya basınına sürece katkılarından ötürü teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürü Karataş’tan Arapgir İlçesine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile birlikte Arapgir İlçesi’nde devam eden yatırımları yerinde incelediler.

Toplam 18593 haber.