MASKİ Genel Müdürü Karataş'tan Arapgir İlçesine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile birlikte Arapgir İlçesi'nde devam eden yatırımları yerinde incelediler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığı’nın 7'inci Olağan Genel Kurulun ardından ilçe başkanlığına seçilen Ebubekir Taş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karataş, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın bizlere 2 yıl içerisinde hiçbir yerde içmesuyu ve kanalizasyon sorunu kalmayacağı yönünde talimatları olmuştu. Bu doğrultuda çalışmalarımız merkezden kırsala devam ediyor. Arapgir İlçesi İçmesuyu ve Kanalizasyon yapım işi kapsamında ilçemize yaklaşık 120 km’lik içmesuyu hattı, 80 km’lik kanalizasyon hattı yaptık. Abone bağlantıları dahil olmak üzere hat çalışmalarımız tamamlandı. 1 adet 1500 tonluk, 2 adet 200 tonluk ve 1 adet 50 tonluk içmesuyu deposu yapıyoruz. Bugün bu depolarımızda devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Amacımız uzun yıllar kalıcı hizmetler sunmak. 2021 yılının ortalarında İlçemize yapılacak olan arıtma tesisi ile birlikte ilçe merkezinin tüm alt yapı sorununu çözmüş olacağız. Depolarımızın tamamlanmasıyla birlikte ilçemize bağlı Köseoğlu, Berenge, Yukarı Çörenge, Aşağı Çörenge, Aşağı Ulupınar, Yukarı Ulupınar, Hezenek, Çarşı, Cömertli, Mehmet Akif, Hocaali, Yeni, Çobanlı, Şıhlar, Yukarı Yenice, Aşağı Yenice mahalleleri. Eski Arapgir’de ise Göz, Sekisu, Osmanpaşa mahallelerimiz yeni depolarda suyu kullanmaya başlayacaklar. Arapgir’e hayırlı olsun” dedi.

KARATAŞ: ALLAH UTANDIRMASIN

MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, daha sonra AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Ebubekir Taş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Karataş, “Başkanımıza yeni görevinden başarılar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah utandırmasın. Büyükşehir Belediyemiz, MASKİ’miz ve bizler birlikte istişare ederek ilçemize daha güzel hizmetler sunmanın gayretinde olacağız” diye konuştu.

BAŞKAN TAŞ: ALT YAPI YÜZDE 90 TAMAMLANDI

AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş ise, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları neticesinde ilçede alt yapı sorununun %90 oranında çözüldüğünü aktararak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Taş, “Öncelikle MASKİ Genel Müdürümüze bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Amacımız halkımıza hizmet. Alt yapı çalışmalarımız %90 oranında tamamlanmış durumda. Ufak tefek sorunları da burada belediyemiz ve MASKİ ilçe şefliklerimizle çözeceğiz. Ben tekrar Genel Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN