Yeniden Refah Partisi'nden AGC'ye Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Yusuf Uçar, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya'yı ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ziyarette ulusal ve yerel gündem konularında partililerinin izledikleri düşünce konusunda AGC Başkanı Zeki Dişkaya’ya bilgi veren Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Yusuf Uçar, parti teşkilatı olarak sürekli olarak halkın içerisinde olduklarını vurguladı.

“Yeniden Refah Partisi olarak gittiğimiz her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşıyoruz”

Ülkemizdeki genel gündem dışında Adıyaman gündemine de dikkat çeken Başkan Yusuf Uçar; “Genel başkanımız Fatih Erbakan’la birlikte girdiğimiz bu yolda çalmadık kapı bırakmadan halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Parti teşkilatımız gece gündüz demden halkın içinde gezerek, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Kadın ve gençlik kollarımızda ev ziyaretleri yaparak, yaşlı ve kimsesiz insanlarımızı yalnız bırakmıyor. Özellikle kadın kolları teşkilat üyelerimiz ev ziyaretleri yaparak yaşlı ve kimsesiz insanların evlerini temizleyerek, onların duasını alıyorlar. Böylesine bir çalışma Adıyaman’da bir ilktir. Bu ziyaretler haftanın belirli günlerinde gerçekleşiyor. Ayrıca gençlik kollarımızda yer alan kardeşlerimizde mesire alanlarını ve birçok yerleri temizleyerek örnek bir görevi yerine getirmiş oldular. Bizlerde il ve merkez ilçe teşkilatı olarak halkımızı ziyaret ederek onların sorunlarını gündeme getiriyoruz.

Adıyaman’ın temel sorunlarının çözüme kavuşması için yar gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak gittiğimiz her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Milli Görüş liderimiz merhum Necmettin Erbakan’ın yolunda yolumuza devam ediyoruz. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın ülkemize kazandırmış olduğu projeler halen konuşuluyor. Bizler yerli sermayenin hayata geçmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

Ağır sanayi hamleleri bugüne kadar devam etmiş olsaydı bugün ülkemizin birçok ilinde ve Adıyaman’da işsizlik olmayacaktı. İktidara geldiğimiz vakit yapacağımız ilk iş yerli sermayenin ülkemizin her yerinde yaygınlaşmasıdır. Ayrıca ziyaretimizi kabul eden AGC Başkanı Zeki Dişkaya’ya da çok teşekkür ederim. Basınımız halkın sesidir. Bizler de basının emeklerinden dolayı gazetecilere çok teşekkür ederiz. Basın halk ile siyasiler ve hükümet yetkilileri arasında köprü görevini görmektedir” dedi.

“Adıyaman’da ilimize kazandırılan bütün kamu kurumlarında basının emekleri var”

Yusuf Uçar’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Zeki Dişkaya; “Basın mensupları olarak her zaman halkımızın yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Basın dördüncü kuvvet olduğu gibi kamu görevini yerine getiren en önemli kuruluşlar arasında yer alır. Bizler basın yayın organları olarak her hükümet döneminde köprü vazifesi görevini gördük. Bundan sonrada göremeye devam edeceğiz. Adıyaman’da ilimize kazandırılan bütün kamu kurumlarında basının emekleri var. O nedenle basının olmadığı bir yer düşünülemez. Yeniden Refah Partisi olarak yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz. Yönetiminize, kadın ve gençlik kollarına başarılar dileriz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN