TEÇ-SEN Sendikasından Milli Eğitim Müdürü Kanbay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tüm Eğitim Çalışanları Sendika Başkanı Orhan Gedik, yönetim kurulu üyeleri İl birlikte Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan İl Müdürü Battal Kanbay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tüm Eğitim Çalışanları Sendika Başkanı Orhan Gedik,  Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Battal Kanbay, Daha önceden yaptıkları başarılı çalışmalarının olduğunu ve inşallah Malatya’mızda çok başarılı olurlar. Bizler Tüm Eğitim Çalışanları Sendikalar olarak Müdürümüzün yanında olacağız dedi.

Başkan Gedik, Bizler Tüm Eğitim Çalışanları Sendika olarak Malatya’mızın eğitimine destek olduk ve bundan sonrada desteğimiz sürecektir. Bizler eğitimciler olarak kendi ilimizde öğrencilerimizin başarılı olması için gece gündüz demeden çalışmalıyız. İnşallah bu yaptığımız çalışmalarımız boşa gitmez dedi.

Yeter ki bizler ve yine tüm eğitimciler kendi illerinde yapacakları başarılı çalışmalarıyla birlikte Ülkemizin geleceği için öğrencileri yetiştirmeliyiz. Tabi ki bu çalışmalarımızın iyi ve güzel bir ortamın olması gerekiyor. Başkan Gedik, Bizler Tüm Eğitim Çalışanları Sendikalar olarak çok önemli projelerimizin olduğunu dile getirdi.

Gedik, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sayın Battal Kanbay, Müdürümüzü hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyaretimizde bizleri kabul eden Sayın Müdürümüze şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Malatya Milli Eğitimin yapacak tüm işlerinde bizlere düşen bir proje ve her hangi çalışmada destek olmaya hazırız dedi. Başkan Gedik, Sayın Müdürümüze yeni görevinden başarılar diliyorum dedi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Malatya’mızın eğitimini daha yükseklere çıkarmamız için hep birlikte çalışarak çıtaya daha yukarılara çıkaracağız dedi. Ülkemizin birliği için ve çocuklarımızın geleceği için mutlaka çalışmalıyız. Öğrencilerimize nasıl bir gelecek bırakmak istiyorsak oda en iyi ve güzel eğitimde geçer. Bizler öğretmenler olarak öğrencilerimizi en güzel bir şekilde çalıştırmalıyız. Bizler öğrenci kardeşlerimizi hep doğru yolu göstermeliyiz. Bizler öğrencilerimiz iyi ve gazel eğitim vermeliyiz.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Tüm Eğitim Çalışanları Sendika Başkanı Orhan Gedik, Yönetim kurulu arkadaşlarının bu ziyaretlerinden kendilerine başarılar diliyorum dedi. Bizler hep birlikte Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışmalıyız. Bizler birlik içinde olduğumuzda Ülke olarak daha başarılı oluyoruz. Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay,2020-2021 Eğitim yılın Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun dileklerinden bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN