Koronavirüs Belasını Hep Birlikte Mücadele Ederek Yeneceğiz

UDH, Şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, Malatya İl Başkanı Mehmet Bozkır, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

UDH, Şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, Korona virüs salgınıyla mücadeleye ilgili olarak Derneğimiz tarafından vatandaşlarımıza ve  STK’lara maske dağıtımını yaptık ve hala maske dağıtımlarımız devam etmektedir. Ayrıca Dernek olarak Ramazan ayında tüm gazilerimize ve yine şehit alilerimize gıda dağıtımında bulunduk.

Vatandaşlarımızdan isteğimiz pandemi sürecinde Devletimizin ve Bilim Kurulunun açıkladığı kuralla uyalım. Özellikle maske ve hijyen konusuna harfiyen uyalım. Eğer bizler vatandaş olarak salgın konusunda bilinçli davranırsak bu koronavirüs belasından hep birlikte kurtarmayı başarırız dedi.

Başkan Mehmet Zafer, Bizler  bu gün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etik. Bizleri burada misafir eden ve bizleri kabul eden Başkanım Zeki Dağ’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Sizlerin bu özverili çalışmasını taktirle karşılıyoruz. Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Nedeni dersen koronavirüs diye bir bela vardır. İnşallah bir an önce bu virüsten hep birlikte mücadele ederek kuurtulacağız.  Koronavirüs belasında kurtulmak için devletimizin tüm uyarılarına kulak verelim hep birlikte riyat edelim. Hasta olan bazı insanlarımızı görüyoruz hala evinde durmuyorlar ve vatandaşların içinde dolaşmaya devam ediyorlar. Bu bir kul hakkıdır lütfen tüm yapılan uyarılar uyalım. Sağlığınız bizim için önemli Maske ve sosyal mesafeye uyarsak Korona virüsü hep birlikte yeneceğiz dedi.

Başkan Zeki Dağ,  Genel Başkan Mehmet Zafer ve Malatya İl Başkanı Mehmet Bozkır'a  Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarında bizlere düşen bir şey olursa yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN