MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Belediye Spor Bünyesinde Curling Takımı Kuruldu

Son dönemlerde revaçta olan, hızla gelişip yaygınlaşan ve birçok yaş grubunda yoğun ilgi ve talep gören Curling sporu Yeşilyurt belediye spor bünyesinde hayata geçirildi.

Malatya Standı Yoğun İlgi Görüyor

Sadıkoğlu: “Malatya gastronomisi dünyaya açılmayı fazlasıyla hak ediyor”

MASKİ Tarafından Merkez İlçelerde 20 Milyonluk Çalışma Gerçekleştiriliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya genelindeki çalışmalarını ve yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi’nde Yapılandırma Başvuruları Başladı

Battalgazi Belediyesi, 9 Haziran Çarşamba günü yürürlüğe giren 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun kapsamında Belediye’ye borcu bulunan vatandaşların vergi ve diğer konulardaki borçlarını yapılandırıyor.

Pandemi Sonrası Gençlik Formu’na 90 Öğrenci Katılıyor

Yeşilyurt Belediyesi, 81 Kentten 90 Öğrenciyi Pandemi Sonrası Gençlik Forumunda Ağırlıyor

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Adnan Çoban, Yeni Malatyaspor Yalnız Değildir

Malatya'lı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Kulüp Yöneticisi Adnan Çoban, Yeni Malatyaspor Takımı Kimsenin Babasının Malı Değildir. Yeni Malatyaspor Tüm Malatya'lıların Ortak Sevdasıdır.

Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı Düzenlenecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB), nitelikli insan gücünün oluşturulması, meslek liselerindeki bölümlerin güncellenmesi ve şartlarının iyileştirilmesi amacıyla hayata geçirdiği “81 il 81 Meslek Lisesi” projesi kapsamında, Malatya’da “Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı” düzenlenecek.

Aliseydi Uzunçayır; DEVA Partisi Milletin Umudu Olacak

DEVA Partisi Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Aliseydi Uzunçayır ve DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimini Ziyaret Etti.

Başkan Güder, Türkiye’nin Geleceği Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Hanımınçiftliği Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelerek, onların sorularını yanıtladı ve geleceğe dair fikirlerini aldı.

Bakan Akar’dan Başkan Gürkan’a Plaket

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere geçtiğimiz gün Malatya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Valilik ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi.

Başkan Çınar, Birlik ve Beraberliğimiz, En Büyük Gücümüzdür

Başkan Çınar, 24 Ve 25 Haziran’daki Programlardan Dolayı Teşekkür Yemeği Verdi

Çırmıktı Lezzet Caddesi’nde ki Etkinlikler Festival Havasında Geçti

Tarihi Yeşilyurt Konakları Tarihi Buluşmaya Ev Sahipliği Yaptı.

Bu Nasıl Hizmet Anlayışı

Malatya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi sınavına İbni Haldun Anadolu lisesinde giren adaylar değişen okul ismi yüzünden birçok öğrenci sınava giremedi.

Kent Konseyi’nden Tohum, Toprak ve Kuşak Buluşmaları

Malatya Kent Konseyi kurumlar arası iş birliği yoluyla düzenlediği programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile birlikte “Şehir Üniversite Buluşmaları” adıyla bir program serisi düzenleneceği belirtildi. 

Toplam 18580 haber.