Aliseydi Uzunçayır DEVA Partisi Milletin Umudu Olacak

DEVA Partisi Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Aliseydi Uzunçayır ve DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Seçimden Sorumlu Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Aliseydi Uzunçayır, DEVA Partisi olarak Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde kısa bir zaman içerisinde Türkiye genelinde teşkilatlanarak halkın büyük teveccühünü kazandık.  Malatya'da da DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Gezer, İl Başkanımız Onur Güneş ve Bir birinden kıymetli İl Yönetim kurulu üyeleri ve tüm ilçe teşkilatları olarak Malatya’mızda büyük destek görmeye başladık. Her gün Partimize yüzlerce hemşerimiz gelip üye oluyor DEVA Partisi'ne ilgi duyuyor..

Siz değerli Anadolu Basın Birliği Yönetimi ve Üyeleriniz bizi kurulduğumuz günden bugüne kadar yalnız bırakmadınız. Bizlerin sesi oldunuz. Sizler Malatya'mızın örnek mesleğini tarafız ve ilkeli bir şekilde icra eden medya kuruluşlarından birisiniz.  Türkiye'de olduğu gibi Malatya'mızda da maalesef basın ve medya  baskı altında.. Bizlere ve sizlere uygulanan   baskı maalesef  giderek artıyor.. Ama sizleri yakinen takip ediyoruz. Sizler onurlu bir duruş sergileyerek birilerinin borazanlığını değil halkın, milletin ve mazlumun sesi oluyorsunuz. Sizlere Partim ve tüm yol arkadaşlarım adına bu dik duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyor. Başta bizleri burada misafir eden Zeki Dağ başkanıma ve sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş ise konuşmasında Anadolu Basın Birliği Yönetimi her zaman yanımızda oldu. Özellikle DEVA Partisi kurulduğu günden bugüne kadar ulusal ve yerel medya partimize ciddi bir ambargo uyguladı. Bu baskılara rağmen sizler hiç bir parti gözetmeksizin her partinin sesi oldunuz. Milletimizin gerçek sorunlarını gündeme getirdiniz. Aynı ilgi alakayı bizlere ve partimizde ayırım gözetmeden destek verdiniz. Ben ve yol arkadaşlarım bundan sonra Hekimhan ilçemizin , köy köy , mahalle mahalle ev ev gezerek milletimizi ziyaret edip onların sorunlarını  kendi evimizin sorunu gibi görüp  çözülmesi için elimizden geleni yapacağız.. Artık bundan sonra susan bir Hekimhan değil, Sorgulayan sesini gür çıkaran bir Hekimhan'ın sesi olacağız.  Bizleri burada misafir ettiğiniz için siz Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu ve üyelerine şahsım, yönetimim ve partim adına teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise Bizler Milletimizin ve Ülkemizin menfaati doğrusunda hareket eden hiç bir Parti ve Sivil Toplum Örgütünü ayırt etmeden onların sesi olmaya çalışıyoruz. Biz yıllardır Anadolu Basın Birliği olarak milletimizin ve ülkemizin hassasiyetlerini gözeterek yayıncılık yapmaya çalışıyoruz. Bazen yeri geliyor ciddi bedeller ödüyoruz. Ama bu ödediğimiz bedeller bizi bıktırmak değil tam tersine bizlere daha büyük sorumluluk yükleyerek ona göre hareket etmeye yitiyor. Ben ve tüm üye arkadaşlarımız bağımsız ve tarafsızlık ilkesi içerisinde her zaman milletimizin ve sizlerin sesi olacağız.  Çıktığınız bu siyasi yolda şahsım ve yönetimim adına sizlere başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN