MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

DEVA Partisinden Aşure Günü

Malatya DEVA Partisi tarafından Aşure İkramı Yapıldı.

Milletvekili Tüfenkci, Doğanşehir Ziyaretinde Yatırım Vurgusu Yaptı

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Doğanşehir ilçesinde temaslarda bulundu.

Arguvan Gümüşlü'de Trafik Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

Malatya - Arguvan yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

İMİK’TEN Geçmiş Olsun Mesajı

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik gerçekleştirilen yumruklu saldırıyı kınayarak, başkan Kavuncu’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Güder, Tahtalı Hamam Müzesinde Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Malatya Birlik Vakfı’nın genç üyeleri ile Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi’nde bir araya gelerek, gençlere aşure ikramında bulundu.

Malatya Polisi Aşı Kampanyasına Destek Veriyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ve İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri Aşı Kampanyasına destek vermek için harekete geçti.

Başkan Çınar: Bölgemizin En Güzel Otobüs Terminaline Sahibiz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şehit Hamid Fendoğlu Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ) esnaflarını ve yolcularını ziyaret ederek, taleplerini dinlediler.

Malatya TSO, 2021 Teknofest Finalinde Yarışacak

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2020 Teknofest'te birinci olan Malatya Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri 2021 Teknofest’te Ebabil ve Aktolgalı ekibiyle iki dalda finalde yarışacak. Malatya TSO olarak, ana sponsoru olduğumuz ekibimize başarılar diliyorum” dedi.

İtfaiye Daire Başkanlığı İlk 8 Ayda 2 Bin 281 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Malatya genelinde vatandaşların ve çevrenin olumsuzluklarla karşılaşmaması için çalışmalarını 7 gün 24 saat aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Ünlü Cerrah Gözde Sağlık Grubu İle Anlaştı

Yaklaşık 22 yıldır Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu, artık Gözde Sağlık Grubu bünyesinde hasta kabulüne devam edecek.

Battalgazi’deki Hizmet Ve Yatırımlara STK’lardan Tam Not

Başkan Güder: “Amacımız Battalgazi’ye Eserler Bırakmak”

Muharrem Ayı Dolayısıyla Düzenlenen Özel Programda Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi

“Hz.Hüseyin’in Bıraktığı Mirası İyi Anlamak, İyi Okumak Lazım”

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına Bağlı Trafik Ekipleri, Malatya’da Trafik Sıkışıklığının Yaşanmaması İçin Sorumluluk Alanı İçerisinde Bulunan Caddelerde Denetimlerine Devam Ediyor.

Sadıkoğlu, Küçük Ölçekli Firmaların Büyümesinin Önünü Açtık

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatya Sanayisine büyük ve nitelikli firmaların yatırım yapmasını sağlarken, ilimizde küçük ölçekte üretim yapan ve büyüme arzusu olan firmalarımızın da sanayileşmesinin önünü açtık” dedi.

Başkan Güder, Battalgazi’mize En Güzel Hizmetleri Sunmak, Boynumuzun Borcudur

"Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları" Yaygın Mahallesi sakinleri ile devam etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde, istişare kültürünü canlı tutmamız ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardır. Battalgazi’mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

1 Milyona Yakın Alzheimer, Demans, Parkinson Hastası

Alzheimer-Demans-Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Genel Başkanı Malatyalı hemşerimiz Sosyal Hizmetler Uzmanı Hakan Berktaş: 1 Milyona yakın Alzheimer, Demans,Parkinson hastası ve onların yakınlarının sesi olmaya hazırlanıyor

Toplam 18580 haber.