İMİK'TEN Geçmiş Olsun Mesajı

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik gerçekleştirilen yumruklu saldırıyı kınayarak, başkan Kavuncu'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, programa konuk olduğu Halk TV stüdyolarından ayrıldığı anda kimliği belirsiz kişi tarafından yumruklu saldırıya maruz kaldı. İstanbul Valiliği, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu'ya saldıran zanlının yakalandığını bildirdi.

Saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik, “Herkesin içinde güpe gündüz hiç korkmadan çekinmeden gerçekleştirilen bu saldırı gerçekten de düşündürücü. Bu tür saldırılarda, bizleri susturmaya çalışmaktadırlar. İl başkanımız doğruları söylediği için bu tür alçakça bir saldırıya uğramıştır. Bizler İYİ Parti olarak gerçekleri söylemekten vazgeçmeyeceğiz. Siyaset içerisinde son zamanlarda oldukça artan ve özellikle de partimizi hedef alarak söylenen sözler bizleri yıldırmayacaktır. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, il başkanımız Kavuncu’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bunları yapanı değil, yaptıranı halkımız sandıkta zaten cezalandıracaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN